Mercedes anticipează că Brawn se va retrage temporar din Formula 1

de Daniel Popescu
Luni, 02.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Niki Lauda susţine că Ross Brawn vrea să se retragă din Formula 1, în ciuda speculaţiilor că negociază o revenire la Ferrari.

Esential 2007 este sezonul in care Ross brawn a mai luat un an de pauza in Formula 1
Ross Brawn a confirmat la sfârşitul săptămânii trecute că va părăsi Mercedes la sfârşitul acestui an calendaristic în urma neînţelegerilor cu privire la modul în care va fi condusă echipa în sezonul următor.

Presa internaţională a relatat încă de la Marele Premiu al Braziliei de la sfârşitul lunii noiembrie că britanicul negociază cu Ferrari, existând posibilitatea de a-l înlocui pe Stefano Domenicali la conducerea Scuderiei.

Cu toate acestea, Niki Lauda, preşedintele Mercedes, afirmă că Brawn este determinat să facă cel puţin un an de pauză, însă consideră că va reveni în Formula 1 la un moment dat.

Sunt foarte trist, pentru că am vrut ca Brawn să rămână încă un an. Dar el spune că vrea să se ducă să pescuiască.

Niki Lauda
Presedinte Mercedes
"Sunt foarte trist, pentru că am vrut ca Brawn să rămână încă un an.
Dar el spune că vrea să se ducă să pescuiască. Am încercat din greu, dar cel puţin rămâne consultant pentru mine, ceea ce este foarte bine şi foarte important. Spune că vrea să se odihnească, aşa că este foarte simplu. Nu cred că se va retrage la pensie, asta este clar. Cred că va reveni, fie la FIA, fie în altă parte"
, a declarat triplul campion mondial pentru agenţia de presă Reuters.

Brawn va fi înlocuit la Mercedes de Paddy Lowe, care va avea funcţia oficială de şef adjunct tehnic, în timp ce Toto Wolff va prelua şi funcţia de şef adjunct de business, pe lângă cea de director de motorsport a constructorului german.

Via Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru