Mercedes ar putea introduce ordine de echipa pentru Hamilton şi Rosberg

de Daniel Popescu
Marti, 26.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toto Wolff a dezvăluit că Mercedes va decide în următoarele zile dacă va impune ordine de echipă pentru Lewis Hamilton şi Nico Rosberg, ca urmare a incidentului de la Spa-Francorchamps.

Vom lua o decizie în această privinţă. Dacă vrem cu adevărat să facem asta, ar fi o dezamăgire pentru noi toţi.

Toto Wolff
Director de motorsport Mercedes
Acroşajul dintre Lewis Hamilton şi Nico Rosberg din al doilea tur al Marelui Premiu al Belgiei a nemulţumit profund oficialii Mercedes, care sunt pe punctul de a lua o decizie radicală.

Directorul de motorsport Toto Wolff a dezvăluit că analizează posibilitatea de a impune ordine de echipă pentru cei doi piloţi începând cu Marele Premiu al Italiei de la sfârşitul săptămânii viitoare.

"Vom lua o decizie în această privinţă. Dacă vrem cu adevărat să facem asta, ar fi o dezamăgire pentru noi toţi, dar trebuie să rezolvăm situaţia şi încă nu ne dăm seama ce trebuie să facem. Am discutat deja despre multe lucruri, dar în 60 de minute nu poţi veni cu o strategie inteligentă suficient de bună", a declarat el.

O decizie finală în privinţa ordinelor de echipă va fi luată după o nouă întâlnire între Hamilton şi Rosberg, care va fi programată pentru zilele următoare.

"Sunt extrem de supărat pentru ce s-a întâmplat pentru că am definit nişte reguli care au fost încălcate.

Mă simt dezamăgit. Indiferent despre cine ar fi fost vorba, Rosberg sau Hamilton, mă simt dezamăgit, la fel ca şi echipa. De aceea, trebuie să analizăm pentru a vedea ce trebuie să facem şi avem instrumentele necesare pentru a interveni. Trebuie să discutăm, ei vor face parte din discuţia despre cum putem evita astfel de lucruri pe viitor", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (9)

  • vor fi impuse reguli stricte de echipa, dar cand se vor intalni din nou pe circuit, vor uita repede de ordine si orgoliul fiind mare se vor duela fara menajamente, iar la finalul sezonului unul din ei poate va fi nevoit sa paraseasca echipa
    15 1
  • Tataia
    Ordine de echipa = Rosberg campion? Ar fi nedrept si pacat pentru spectacol.
    18 3
  • Daca vor mai fi probleme, vor aplica metoda Red Bull. Masina lui Hamilton va ceda in tot mai multe curse. Oricum a cedat de foarte multe ori...
    16 4
  • cei de la MB sunt complet depasiti de situatie :))))))

    in Abu Dhabi (sau chiar la Suzuka) vom avea oare un deja vu din 89/90?


    ei ei ... unde e batranul si inteleptul Ross? va lipsete acum ...
    8 0
  • Cred ca verdictul final va fi sa uite tot si sa o ia de la capat.Si orcie ordine ar introduce ei cei doi piloti le vor uita usor atunci cand sunt pe circuit.E clar ca cei de la mercedes sunt depasiti de situatie.Ar fi nedrept ca Rosberg sa iasa campion.Il vor astepta multe huidueili
    2 1
  • Singurul ordin de echica corect e ca farsorul sa stea in spatele lui Hamilton cursa de cursa in finalul sezonului caci doar asa s-ar repara raul facut .Cea ce a facut hotul anul asta mi se pare mult mai grav decat ce facuse Pigue Jr. si cu toate astea nu a primit nici macar o penalizare si ultimul incident nici nu a fost analizat.Asta arata clar din pacate ca se doreste un campion fals
    15 9
  • ptr 89
    CORECT DAR IMPOSIBIL!
    7 2
  • F1 din 1990
    Pai ce sa urmeze, ii mai dau baietii foc la masina o data lui Hamilton si gata AMG VA AVEA TOTUL MADE IN GERMANY (pilot, motor, echipa). Felicitari Nae Rosb - campionul de catifea!
    12 5
  • papagalii astia doi au noroc de cea mai buna masina actuala si se poarta ca niste clovni ,Rosb este constient ca poate este ultima sansa sa cistige un campionat si profita prin orice metode ,poate asta este un criteriu sa devi camp ,iar daca te uiti la ce caractere au avut 95% dintre fosti campionii ,este de inteles ,mai ales germanii,......Fortzaa Rosaa
    9 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru