Mercedes confirma testele lui Schumacher in GP2

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 12.01.2010
Mercedes GP a confirmat oficial ca Michael Schumacher va testa un monopost de GP2 pe circuitul de la Jerez in perioada 12-14 ianuarie.

Presa internationala a dezvaluit luni ca Schumacher va reveni la volanul unui monopost de competitie mai devreme decat ceilalalti colegi de pe grila de start a Formulei 1, urmand sa testeze un monopost de GP2 al echipei Supernova.

In cele din urma, informatia a fost confirmata de Mercedes GP, care a precizat intr-un comunicat de presa ca germanul a primit acordul FIA pentru testul care va avea loc pe circuitul de la Jerez in aceasta saptamana, in perioada 12-14 ianuarie.

Pe de alta parte, organizatorii GP2 vor incerca sa profite la maxim de aceasta oportunitate inedita pentru dezvoltarea noului monopost de GP2 care va debuta in primavara anului 2011. In acest sens, unul dintre obiectivele lui Schumacher pentru acest test va fi sa evalueze mai multe configuratii pentru suspensii si un nou ambreiaj, care vor face parte din viitorul monopost.

"Testul de astazi marcheaza o piatra de hotar pentru GP2. Este o onoare si un privilegiu pentru noi ca septuplul campion mondial Michael Schumacher sa ne ajute in dezvoltarea monopostului.

Sfaturile lui Schumacher vor fi de nepretuit. Sunt increzator ca cunostintele si abilitatile sale de pilotaj ne vor ajuta sa dezvoltam un monopost grozav pentru anul viitor", a declarat Bruno Michael, organizatorul competitiei GP2.

Pe parcursul urmatoarelor trei zile, Automarket va va oferi galerii foto complete de la testele efectuate de Schumacher la volanul monopostului de GP2.

Via | Mercedes GP

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru