Mercedes dezvăluie programul testelor de la Barcelona

de Daniel Popescu
Luni, 16.02.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a anunţat programul pentru prima sesiune de teste de la Barcelona, în care pilotul de rezervă al echipei ar putea evalua monopostul Force India.

Mercedes a devenit a patra echipă care îşi prezintă în mod oficial programul pentru prima sesiune de teste de pe circuitul de la Barcelona, care va avea loc în perioada 19-22 februarie.

Lewis Hamilton va avea oportunitatea să fie la volanul monopostului W05 în prima zi de teste, în timp ce coechipierul său Nico Rosberg va prelua controlul în a doua zi. Hamilton va reveni apoi la volan în a treia zi, înainte ca Rosberg să finalizeze sesiunea duminică.

Pascal Wehrlein ar putea concura patru zile pentru Force India

Presa internaţională susţine că Pascal Wehrlein, pilotul de teste şi de rezervă al celor de la Mercedes, ar putea beneficia de nu mai puţin de patru zile de teste la volanul monopostului Force India în cadrul sesiunii de la Barccelona. Echipa indiană va utiliza în cadrul sesiunii monopostul din sezonul 2014, întrucât noul monopost nu este încă finalizat.

Decizia de a-l folosi pe Wehrlein în fiecare zi de teste în locul piloţilor titulari Sergio Perez şi Nico Hulkenberg ar veni cu scopul ca Mercedes să solicite un preţ mai mic pentru motoarele furnizate celor de la Force India.

Echipa aflată în coproprietatea lui Vijay Mallya traversează o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, iar această soluţie ar ajuta Force India să-şi reducă costurile.

Force India speră să testeze noul monopost pentru 2015 în cadrul sesiunii finale de teste de la Barcelona din 26 februarie - 1 martie.

Anterior, McLaren, Sauber şi Ferrari au anunţat programul de teste pentru sesiunea de la Barcelona.

Via ESPNF1, Motorsport

Comentarii (1)

  • Jos palaria la cum se descurca Force India din punct de vedere financiar. Face ce face, compromisuri si alte cele, dar este acolo.
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru