Mercedes GP a semnat un contract de sponsorizare cu Puma

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 12.10.2011
Producătorul german de echipament sportiv Puma va fi noul sponsor al echipei Mercedes GP începând din sezonul 2012 al Formulei 1.

Mercedes GP a anunţat miercuri semnarea unui nou contract de publicate pentru sezonul următor. Producătorul german Puma va deveni partenerul oficial al echipei şi va furniza echipament sportiv pentru membri echipei, inclusiv pentru mecanicii care se vor ocupa de schimbul de pneuri pentru piloţi.

Logo-ul companiie germane va fi vizibil atât pe viitorul monopost W03, cât şi pe alte echipamente ale echipei. Mercedes GP nu a dezvăluit durata contractului de sponsorizare, însă în mod cert aceasta va fi una pe termen lung, iar fanii echipei vor avea posibilitatea de a achiziţiona echipament sportiv cu Michael Schumacher şi Nico Rosberg.

Puma a anunţat în vara acestui an că şi-a prelungit şi contractul de sponsorizare cu Scuderia Ferrari, astfel că producătorul  german este furnizorul de echipament sportiv pentru două dintre cele mai importante echipe din Formula 1.

Via | Mercedes GP

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru