Mercedes GP anticipeaza revenirea in forta a lui Schumacher

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 07.04.2010
Mercedes GP considera ca Michael Schumacher va reveni la forma care l-a consacrat in Formula 1, in ciuda debutului modest de sezon.

Revenit in activitatea competitionala dupa o absenta de trei sezoane, Michael Schumacher a castigat numai 9 puncte in noul sezon, fiind surclasat de coechipierul sau Nico Rosberg, care ocupa locul 5 in clasamentul general cu 35 de puncte.

Cu toate acestea, Nick Fry, CEO-ul Mercedes GP, sustine ca este impresionat de rezultatele germanului si anticipeaza ca acesta va obtine performante importante in viitorul apropiat.

"Pentru mine, Schumacher este remarcabil. Nu am mai vazut niciodata un nivel de feedback atat de ridicat. Cand ai castile pe urechi auzi lucruri incredibile, iar in calificari s-a purtat ca un comentator. Si cei de la FIA, care asculta de asemenea convorbirile radio, au fost foarte impresionati ca un pilot poate face asta", a declarat britanicul.

"In fiecare cursa invata ceva mai mult si incet dar sigur revine la ritmul obisnuit pe care il asteptati.A suportat bine dezamagirea din Malaezia si este suficient de in varsta pentru a realiza ca uneori se intampla si astfel de lucruri.

A privit partea buna a lucrurilor si eu unul nu l-as subestima", a adaugat el. 

Via | Autosport

Comentarii (8)

  • asa sa fie
    in cele mai optimiste previziuni ar putea sa-l prinda sau chiar sa-l depaseasca pe Rosberg. Dar ca va fi la fel de bun ca la 23 de ani - imposibil. A fost atat de bun ca nici el nu se mai poate egala. Nu la cei 41 de ani.
    Felicitari si lui Barichello. Nu cred sa fie un pilot tanar de acum pe care sa-l prinda deceniul 5 la volan in F1.
    12 2
  • f1racing
    comentator ?
    Schumi are cel mai bun post de comentator din F1. Si o mai face si in deplina cunostinta de cauza. Daca i-ar da replica lui Marinescu, zau ca ar fi muuult mai credibil decat ....
    9 5
  • sper
    sper sa castige macar o cursa sa creasca nr fanilor F1.
    11 1
  • Schumacher
    Se va bate la titlu, veti vedea!
    9 3
  • NeoGalaxy
    Sunt 8 piloti care se bat la titlul anul acesta, care are cele mai multe sanse, cine va castiga si mai ales cine poate sa castige... vedem in toamna :)
    10 2
  • 8 de unde?
    maxim 3 piloti se bat la titlu anu asta: vettel, alonso si poate hamaila!
    3 5
  • schumi
    nu il subestimati pe mosu ca orice este posibil.Sa cistige curse, sa ofere spectacol,dar titlul........?
    8 0
  • schumi maximus!
    Sa fim sinceri: Schumi a readus interesul pt F1. De cand a revenit, a evoluat foarte sigur in fiecare cursa, nu a gresit niciodata. Era firesc sa inceapa cu rezultate mai modeste, dar progresul e evident. Amintiti-va de rezultatele mai mult decat penibile din ultima parte a evolutiei lui Villeneuve. Nu sufera comparatie cu Schumi.
    Schumi uber alles!
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru