Mercedes GP: "Nu i-am făcut nicio ofertă lui Vettel"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 11.01.2011
Mercedes GP a negat speculaţiile din presa germană potrivit cărora i-ar fi făcut o ofertă lui Sebastian Vettel.

Presa germană a speculat recent că Mercedes GP i-a făcut o oferă lui Sebastian Vettel pentru sezonul 2012, fiind impresionată de modul în care piliotul echipei Red Bull Racing a câştigat titlul mondial în sezonul precedent.

Informaţia a fost însă negată de Norbert Haug, directorul departamentului de motorsport al Mercedes GP, care susţine că nu l-a contactat pe german. "Nu i-am făcut nicio ofertă campionului mondial Sebastian Vettel. Avem exact piloţii pe care ni-i dorim în Michael Schumacher şi Nico Rosberg", a declarat Haug pentru agenţia de presă DPA.

Afirmaţia lui Haug reprezintă şi un răspuns la comentariile făcute recent de Hemult Marko, consilierul celor de la Red Bul, care a susţinut că Mercedes încearcă să-l atragă la echipe pe Vettel. Pe de altă parte, oficialul german considera că, mai devreme sau târziu, Vettel va ajunge la una dintre echipele de top ale Formulei 1, în special în cazul în care Red Bull nu va mai fi capabilă să-i ofere un monopost competitiv.

Via | DPA

Comentarii (1)

  • Pai ce mai stati????
    Ar fi cireasa de pe tort sa-i vad pe Schumacher si Vettel alergand pt. Mercedes GP. Se cunosc foarte bine, sunt prieteni, se respecta si sunt 100% convins ca vor face o echipa imbatabila.

    Brawn, some help here with the car pls!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru