Mercedes GP nu renunţă la dezvoltarea actualului monopost

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 15.06.2010
Mercedes GP a anunţat că nu intenţionează să renunţe la îmbunătăţirea actualului monopost, o decizie în acest sens urmând să fie luată în a doua jumătate a sezonului.

Deşi a început sezonul din postura de campioană graţie moştenerii lăsate de Brawn GP, Mercedes GP a fost departe de prentetiile unei pretendente la titlu şi nu a luptat deloc pentru victorie în primele opt etape ale sezonului.

De altfel, Michael Schumacher a recunoscut că a renunţat să mai urmărească titlul mondial, preferând să se pregătească deja pentru sezonul 2011.

Acest lucru a condus la speculaţii potrivit cărora Mercedes GP ar urma să renunţe la dezvoltarea actului monopost, pentru a putea reveni în lupta pentru titlu anul viitor. Cu toate acestea, informaţiile au fost negate de Ross Brawn, şeful Mercedes GP afirmând că o decizie în acest sens va fi luată peste câteva curse, în funcţie de rezultatele update-urilor pregătite pentru Marele Premiu al Europei.

"În acest moment ne concentrăm pe ambele (n.r - sezoanele 2010 şi 2011). Cred că acum toată lumea se uită spre monopostul de anul viitor, toate echipele, dar încă mai avem câteva lucruri importante pe care vrem să le facem cu această maşină în următoarele curse.

Apoi va trebui să reflectăm asupra poziţiei noastre pentru a doua jumătate a sezonului. Cu siguranţă nu oprim dezvoltarea acestei maşini", a explicat britanicul la Montreal.

După primele opt curse din acest sezon, Mercedes GP ocupă doar locul 4 în clasamentul constructorilor cu 108 puncte, având de aproape două ori mai puţine puncte decât liderul McLaren Mercedes (215 puncte).

Via | Autosport

Comentarii (3)

  • nu renunta?
    imi pare rau da la cum merg ambele monoposturi nici nu pare ca ar fi inceput vreodata dezvoltarea lor. cel mai rau imi pare de schumy care este depasit intr-un mod categoric de catre buemi pe linie dreapta ceea ce arata cat de slab este acest monopost.
    e drept unii vor spune ca problema a fost a cauciucurilor dar daca masina era mai performanta isi permitea inca o oprire nu o strategie riscanta. dar asta e poate la anul va avea su schumi o masina cu care sa poata arata ca a meritat inoarcerea.
    14 2
  • alonso
    Daca-i dai o masina cat de cat buna ,la Alonso iti castiga cursa!!!!!!
    8 5
  • cursa
    Sper ca cursa vitoare va fii interesanta!!
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru