Mercedes: "Hamilton şi Rosberg au devenit inamici în lupta pentru titlu"

de Daniel Popescu
Marti, 16.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes consideră că Lewis Hamilton şi Nico Rosberg se comportă ca nişte inamici în lupta pentru titlul mondial şi confirmă că cei doi vor avea parte de strategii similare în ultimele şase curse ale sezonului.

Esential 22 de puncte este diferenta dintre Nico Rosberg si Lewis Hamilton in clasamentul general
6 victorii a obtinut Lewis Hamilton in sezonul 2014
4 victorii a inregistrat Nico Rosberg in primele 13 curse ale anului
Lupta pentru titlul mondial dintre Lewis Hamilton şi Nico Rosberg va deveni din ce în ce mai intensă în ultimele şase curse ale sezonului.

Cei doi piloţi au trecut deja prin controverse majore, în special în Marele Premiu al Belgiei, iar Toto Wolff, directorul de motorsport al Mercedes, a evidenţiat cel mai bine modul în care relaţia lor s-a schimbat pe parcursul acestui an.

"Relaţia aproape amicală de la începutul sezonului s-a transformat într-un moment foarte intens în care a fost aproape ca şi cum cei doi şi-au dat seama că sunt inamici care luptă pentru titlul mondial", a declarat austriacul în cadrul unui amplu interviu acordat postului britanic de televiziune BBC.

Hamilton şi Rosberg au primit acordul echipei de a lupta roată la roată pentru titlul mondial şi în ultimele şase curse, în ciuda incidentului de la Spa-Francorchamps.

Totuşi, echipa a decis şi a confirmat din nou că piloţii vor beneficia de strategii identice în privinţa opririlor la boxe cu scopul de a minimaliza şansele unei confruntări directe pe pista.

"Probabil că diversificarea strategiilor nu este fezabilă în ultimele şase curse ale campionatului, întrucât consecinţele ar  putea fi atât de controversate încât să ne afecteze pe noi, ca echipă. Nu ştiu dacă este bine sau nu (n.r - că nu vom avea ordine de echipă), dar până la urmă nu contează, pentru că dacă pierdem cele două titluri cu monoposturile pe care le avem înseamnă că am eşuat. Am fi de râsul curcilor, şi asta pe bună dreptate", a adăugat el.

Via BBC Sport

Comentarii (1)

  • Relatia celor doi piloti a avut un punct culminant in care a fost CA SI CUM cei doi piloti si-au dat seama ca lupta pt titlul mondial?! Deci ei de fapt sunt complet cretini, habar n-au ca lupta pt titlul mondial.

    "Totuşi, echipa a decis şi a confirmat din nou că piloţii vor beneficia de strategii identice în privinţa opririlor la boxe " - dupa cum se spune chiar UN RAND mai jos, au facut asta ca sa evite controversele ULTERIOARE (gen mercedes l-a avantajat pe X), nu ca sa evite confruntarile pe pista. Adica fix pe dos.
    10 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru