Mercedes încearcă să-l convingă pe Brawn să rămână la echipă

de Daniel Popescu
Miercuri, 30.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Niki Lauda susţine că va depune toate eforturile necesare pentru a-l convinge să rămână la Mercedes în 2013, în ciuda speculaţiilor potrivit cărora britanicul a decis deja să plece de la echipă.

Încerc totul pentru a-l încuraja şi a-l motiva pe Brawn să rămână. Vreau să rămână, dar nu este decizia mea, ci decizia lui.

Niki Lauda
Presedinte Mercedes
Postul britanic de televiziune BBC a anunţat marţi că Ross Brawn a luat decizia de a pleca de la Mercedes la sfârşitul acestui sezon.

Potrivit sursei citate, britanicul ar fi fost nemulţumit de faptul că Mercedes vrea să aibă doi şefi în cadrul echipei, directorul de motorsport Toto Wolff urmând să se ocupe de aspectele financiare.

Iniţial, cele două părţi au refuzat să facă orice comentariu, însă preşedintele Niki Lauda a declarat miercuri că nu Mercedes nu este pregătită să depună armele. Austriacul insistă că va încerca să-l convingă pe Brawn să rămână la Mercedes în calitate de şef de echipă, rol pe care îl deţine şi în prezent.

"Încerc totul pentru a-l încuraja şi a-l motiva să rămână. Vreau să rămână, dar nu este decizia mea, ci decizia lui.

Dacă va rămâne va fi şeful echipei, nimic altceva, sau se va retrage. Cu un nou monopost şi un nou motor, cu toate schimbările de anul viitor, sper să nu plece. Oricum, de ce ar decide să plece acum, când suntem ocupaţi cu lupta pentru locul doi sau trei în clasamentul constructorilor? Nu putem deloc presiune pe el", a declarat triplul campion mondial pentru publicaţia britanică Daily Mail.

Laudă consideră că Brawn va refuza orice ofertă din partea unei echipe rivale în cazul în care va alege să plece de la Mercedes, urmând astfel să se retragă din activitate.

Via SkySports

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru