Mercedes insistă că nu se va implica în duelul dintre Hamilton şi Rosberg pentru titlu

de Daniel Popescu
Luni, 14.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Niki Lauda susţine că Mercedes nu va impune ordine de echipă în lupta pentru titlul mondial dintre Lewis Hamilton şi Nico Rosberg.

Lupta a fost întotdeauna liberă între cei doi şi va rămâne la fel.

Niki Lauda
Presedinte Mercedes
Mercedes a anunţat încă de la începutul sezonului că îi va lăsa pe Lewis Hamilton şi Nico Rosberg să lupte pentru titlul mondial, cel puţin atât timp cât niciuna dintre echipele rivale nu va reuşi să se apropie de echipa germană.

Preşedintele Niki Lauda a confirmat că atitudinea celor de la Mercedes a rămas neschimbată şi înaintea Marelui Premiu al Germaniei de la sfârşitul acestei săptămâni, chiar dacă Rosberg a confirmat anterior că nu îi dezvăluie toate secretele despre monopost coechipierului său.

"Lupta a fost întotdeauna liberă între cei doi şi va rămâne la fel. Mi s-a pus această întrebare de 40.000 de ori şi nimic nu s-a schimbat. Dacă am fi intervenit, am fi putut face asta de la începutul campionatului, dar nu am făcut-o", a declarat austriacul pentru publicaţia braziliană Totalrace.

Abandonul tehnic suferit de Rosberg în Marele Premiu al Marii Britanii a echilibrat din nou situaţia în clasamentul general, întrucât germanul mai are un avans de numai patru puncte înainte de cursă din ţara sa natală.

"Suntem din nou acolo unde eram după cursa de la Monaco.

Lupta va continua la capacitate maximă. Acum mergem la Hockenheim. Poate nu este bine pentru inima mea, dar este distractiv", a adăugat Lauda râzând.

Via Motorsport

Comentarii (5)

  • Mercedes a anunţat încă de la începutul sezonului că îi va lăsa pe Lewis Hamilton şi Niki Lauda să lupte pentru titlul mondial....

    Niki s-a retras de mult din F1 ,e vorba de Nico Rosberg!Va rog corectati!
    9 0
  • Eu cred ca piulitele lui hami au mai multe filete la roti :)))))))))
    11 2
  • bobitza
    Echipa Mercedes ii mai datoreaza o cursa lui Hamilton. Abia dupa aceea pot fi valabile spusele d-lui N. Lauda. Si sa nu uitam de timpii la pit-stopuri, cum bine zice vodkanen...
    8 2
  • boghita
    mesaj 08:55.. Mare prostie, de unde v-ati luat cu tampeniile astea??? Comentarii tipice romanesti - daca nu castiga favoritul si mai face cate-o boacana, ap' gata echipa'i face gogosi......... Credeti ca l-au adus pe Ham, dorind-ul la echipa, si ca sa-l frece pentru Rosb? Lasati-ma!!!
    1 4
  • bobitza
    Cele 2 abandonuri tehnice nu au fost boacane (cand a comis-o a iesit pe locul 2), iar timpii de la pit-stopuri au fost sistematic mai mari in cazul lui ham. Nu cred in teria conspiratiei si nu o sustin nici in acest caz, dar este o realitate de care echipa Mercedes este responsabila. N-are decat sa-si antreneze mecanicii pt a oferi conditii egale ambilor piloti. DUPA aceea dl. Lauda poate face afirmatiile de mai sus.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru