Mercedes introduce noi update-uri aerodinamice pentru China

de Daniel Popescu
Luni, 06.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes va introduce o gamă variată de componente aerodinamice în Marele Premiu al Chinei ca reacţie la victoria obţinută de Ferrari în Malaysia.

Este mai clar decât oricând că există o concurenţă serioasă pentru acest campionat.

Paddy Lowe
Director tehnic Mercedes
Mercedes a anunţat luni că va introduce mai multe componente aerodinamice pe monopost cu ocazia Marelui Premiu al Chinei de la sfârşitul acestei săptămâni.

Decizia a fost luată în special ca urmare a victoriei obţinute de Sebastian Vettel pentru Ferrari în Marele Premiu al Malaysiei, întrucât echipa vrea să se asigure că rămâne principala favorită la cele două titluri mondiale.

"China reprezintă o provocare diferită. Temperaturile pot varia dramatic de la an la an, dar în general sunt foarte scăzute. Este mai clar decât oricând că există o concurenţă serioasă pentru acest campionat, aşa că vom continua să muncim din greu pentru a obţine un spor de performanţă", a declarat Paddy Lowe, directorul tehnic executiv al Mercedes.

În plus, Mercedes a efectuat o analiză detaliată a motivelor pentru care echipa nu a obţinut cea mai bună performanţă la Sepang.

Potrivit datelor, principala slăbiciune a echipei a fost gestionarea pneurilor în cadrul stinturilor lungi.

"Temperaturile excepţional de ridicate, chiar şi pentru standardele Malaysiei, au contribuit la asta, dar este esenţial să avem un monopost care obţine performanţe pe toate circuitele şi în toate condiţiile, aşa că mai avem de muncă în această privinţă", a adăugat el.

Via Mercedes

Comentarii (6)

  • E normal sa introduca update-uri deoarece le sufla Ferrari in ceafa!
    9 3
  • poa' sa introduca si ...2 pedale de accelaratie, ferrari ii ajung din urma..
    1 1
  • jul1974
    Mi-e sa nu se fii culcat pe cel 1-2 sec avans de anu trecut ca fiind nerecuperabile si schimbarea de nas de anul asta sa le fii conturbat nitel aerodinamica si acum sa cam dea dcin colt in colt cand se vad ca aproape i-au ajuns Ferrari si ei nici ca se asteptau la asa ceva.
    Ramane de vazut daca noutatile dau rezultatele scontate si daca Ferrari au recuperat intradevar ditamai distanta la care erau de ai anul trecut, deoarece alta echipa momentan care sa fii recuperat ceva in mod vizibil nu exista momentan
    15 4
  • Ferrari poate recupera diferența doar cu o inovație ilegală(i-o fi învățat sebică cum să facă „jucării”) sau Mercedes să-și fi stricat singuri mașina și să fi scăzut în performanță.
    Dar nu cred că e vreo situație de genul. Mercedes a câștigat lejer în Australia, fără dureri de cap, și vor mai câștiga încât cursa din Malaezia o să pară un „accident” din partea celor de la Mercedes. Trebuie să fii într-adevăr tifoso nebun ca să crezi că Ferrari se bate cu Mercedes...
    10 15
  • Pai daca introduc si updaturi si moare ron de necaz.cand erau si ei pe drumul cel bun...
    0 1
  • noname
    @ferr1
    Man, hai ca m-ai bagat in ceata, in toate comm,-urile tale esti anti Ferrari, dupa user name as crede ca esti fan Ferrari, insa am impresia ca te cam contrazici singur in postari.
    Schimbati naiba userul , baga si tu mercedes sau hamilton ceva, daca tot le faci loby!
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru