Mercedes minimalizează performanţele din teste

de Daniel Popescu
Marti, 05.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toto Wolff şi Lewis Hamilton susţin că timpii realizaţi de Mercedes în ultimele două zile de teste nu înseamnă nimic, în special pentru că Red Bull nu şi-a demonstrat adevărata valoare.

Mercedes a ocupat prima poziţie în ultimele două zile de teste de la Barcelona prin Lewis Hamilton şi, respectiv, Nico Rosberg, însă germanii fac tot posibilul să tempereze aşteptările din ce în ce mai mari ale fanilor.

Chiar dacă Hamilton şi-a exprimat convingerea că va putea obţine cel puţin o victorie în 2013, directorul de motorsport Toto Wolff insistă că timpii nu sunt reprezentativi pentru performanţele pe care echipa le aşteaptă de la Marele Premiu al Australiei din 17 martie.

"Trebuie să înmuiem aşteptările pentru că timpii pur şi simplu nu sunt realişti. De exemplu, cei de la Red Bull nu au arătat nimic. Până la Melbourne nu vom înţelege ce se întâmplă cu adevărat", a declarat el pentru agenţia de presă DPA.

Urmareste Automarket
La rândul său, Hamilton a avertizat că fanii trebuie să rămână realişti în perspectiva noului sezon, în special ca urmare a avansului consistent pe care Red Bull, Ferrari şi McLaren l-au avut avut trecut.
"Nu există niciun motiv să fim impresionaţi. Oamenii nu ar trebui să fie foarte entuziasmaţi. Este important pentru toată lumea să rămânem cu picioarele pe pământ", a precizat campionul mondial din sezonul 2008.

Între timp, Rosberg şi-a manifestat optimismul cu privire la progresele înregistrate de Mercedes comparativ cu anul trecut, însă a admis că principala necunoscută este cât de puternici sunt rivalii. "Printre alţii, marea necunoscută este Red Bull", a explicat el.

Via Motorsport

Comentarii (3)

  • ghita444
    Sunt prudenti ceace este bine pt ei ,dar totodata stiu ca pleaca la drum cu un potential mare,pt ca odata ce ai fost copetitiv in testele ierni, nu ai cum sa nu te gandesti, ca poti lupta pt primele locuri incepand cu prima cursa.Si nu pot sa nu ma gandesc cu cateva sezoane in urma la echipa Brawn Gp cand in 2009 au castigat tot ce se putea castiga , mergand bine atunci , chiar din testele premergatoare sezonului.Vom vedea peste doua saptamani.
    3 2
  • Fac afirmatii ca sa adoarma concurenta mai ales pe vacile de la redcow, abia astept sa-l vad pe Lewis cum le da fum la toti mai ales la Vetel!
    6 4
  • mirel_f1
    Draga Ghita 444 BRAWN GP a cistigat in 2009 datorita schimbarii de regulament masinile au fost schimbate complet dupa parerea mea,eii lucrind la monopost inca din 2008 stind ca se va schimba regulamentu si, au fost cele mai urite masini din f1,sincer nu cred ca va fii ca si in 2009,Mercedes se va bate cu MClaren cu Ferrari,Redbull si Renault dupa parerea mea
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru