Mercedes: "Negocierile cu Hamilton sunt dificile pentru că nu are manager"

de Daniel Popescu
Luni, 23.02.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes susţine că negocierile cu Lewis Hamilton pentru prelungirea contractului sunt îngreunate din cauza faptului că britanicul nu are manager.

A devenit mult mai dificil. Nu pot să-i spun cuvinte urâte.

Toto Wolff
Director motorsport Mercedes
Mercedes a început negocierile cu Lewis Hamilton pentru prelungirea contractului scadent la sfârşitul acestui sezon, în condiţiile în care ambele părţi anticipează o continuare a colaborării.

Directorul de motorsport Toto Wolff a dezvăluit însă că discuţiile sunt ingreuntate de faptul că britanicul nu mai are niciun manager după ce a renunţat la serviciile lui Simon Fuller, întrucât nu poate fi dur în cadrul negocierilor.

"A devenit mult mai dificil. Nu pot să-i spun cuvinte urâte. Hamilton face parte din echipă şi trebuie să rămână motivat şi într-o situaţie bună, aşa că trebuie să-mi aleg cuvintele cu grijă. Este un tip foarte inteligent şi nu există nicio presiune. Ştim ce vrea, iar el ştie ce vrem. Până la urmă, vom găsi un numitor comun", a declarat austriacul.

Vreau să menţin o relaţie bună cu Hamilton, iar dacă începi jocuri de negociere în presă ai reţeta dezastrului.

Toto Wolff
Director motorsport Mercedes
În plus, Wolff a minimalizat declaraţiile făcute la începutul anului pentru publicaţia Gazzetta dello Sport, pentru care a declarat că Fernando Alonso şi Valtteri Bottas vor fi primele opţiuni în cazul în care discuţiile cu Hamilton vor eşua.

"Vreau să menţin o relaţie bună cu Hamilton, iar dacă începi jocuri de negociere în presă ai reţeta dezastrului.

Am fost întrebat pe cine aş lua dacă Hamilton ar pleca şi am spus că, chiar dacă nu este probabil, în opinia mea Alonso şi Bottas ar fi opţiuni logice. Nu am spus nimic mai mult. Dacă ai încredere în relaţie nu trebuie să joci astfel de jocuri, chiar dacă vorbim despre o afacere", a adăugat el.

Via GMM

Comentarii (4)

  • Foaie verde flori de tei,nu prea inteleg,,,Ce dracu e timpit ?Sa ai la dispozitie cea mai buna masina si tu faci nazuri?Toti pilotii ar vrea la Mertz numai el o da cotita ?Nu cumva i s-au pus niste conditii si campionu nu le accepta ?Sa nu-mi spuneti ca e cel mai bun pilot .Vrea bani cit Alonso?Prosti sint astia de la Mercedes !
    9 5
  • F1 din 1990
    Daca nu semneaza cu Mercedes, isi poate lua adio de la al 3-lea titlu mondial si nu stiu ce echipa ar putea sa-i puna la dispozitie un monopost la fel de performant.
    4 1
  • Este o vorba la romani ,,,nemultumitului i-se ia darul ,,maimutoiul asta a primit cel mai ,,bun ,,cadou din f1 ,,si lumea il blameaza pe alonso pt caractul sau , asta il depaseste cu mult
    1 3
  • exact asa ati vb de el si cand a plecat de la mclaren....si????? cine stie ce este in capul lui. Eu as vrea sa treaca si pe la ferrari.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru