Mercedes: "Plecarea lui Rosberg la Ferrari, o glumă de 1 aprilie"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 05.05.2011
Mercedes a catalogat zvonurile privind plecarea lui Nico Rosberg la Ferrari drept o glumă care ar fi trebuit lansată de presă în 1 aprilie.

Publicaţia italiană Autosprint a dezvăluit miercuri că Ferrari i-a contactat pe managerii lui Nico Rosberg în perspectiva de a-l aduce la echipă pe pilotul german în sezonul 2012 sau cel târziu în 2013.

Chiar dacă sursa citată a explicat că discuţiile sunt doar într-un stadiu preliminar, reacţia oficialilor Mercedes GP nu a întârziat să apară, aceştia catalogând informaţia drept o glumă de 1 aprilie. "Weekendul trecut a fost 1 mai, nu 1 aprilie. Aşa că această glumă a apărut cu o lună mai târziu", a declarat Norbert Haug, directorul departamentului de motorsport al Mercedes, pentru publicaţia germană Bild.

În schimb, contact de aceea publicaţie, Rosberg a refuzat comenteze informaţiile din presă italiană.

În ciuda faptului că nu a obţinut nicio victorie în cei şase ani de prezenţă în Marele Circ, Rosberg este considerat unul dintre cei mai talentaţi piloţi din Formula 1, mai ales după ce l-a surclasat constant pe Michael Schumacher în ultimii doi ani.

Via | ESPNF1

Comentarii (4)

  • In schimb sa-i mentina pe Massa si pe Alonso e o gluma proasta cu ocazia fiecarei curse.
    13 7
  • ctImihai
    asa e, o gluma buna
    Rosberg ar trebui sa ajunga la mclaren in locul lui ham, are prestanta si multi neuroni in plus fata de saxonul ham. Claxon, pardon.
    8 15
  • ar fi bn sa nu fie gluma.....massa a cam picat in anonimat in F1.....parerea mea e ca nu a avut si nu are stofa de campion....as spune ca nici nu o sa aiba da nah cu regulamentele astea in continua schimbare(cn ar fi crezut in 2008 ca button va fi campion in 2009?).....in schimb rosberg are cv stofa in el.....ar fi bn pt el anul asta sa adune cat mai multe puncte si chiar podiumuri.....si bineinteles macar o victorie....depinde ce progrese o sa faca mercedes gp in dezvoltarea masinii.....
    6 2
  • ctlmihai
    ctlmihai,esti o parodie de dublura,odata ce-ti este frica sa postezi cu un nick real
    3 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru