Mercedes: "Podiumul lui Schumacher nu influenţează negocierile pentru 2013"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 27.06.2012
Norbert Haug susţine că podiumul obţinut de Michael Schumacher la Valencia nu are nicio influenţă asupra negocierilor privind prelungirea contractului scadent la sfârşitul sezonului 2012.

Michael Schumacher a obţinut duminică la Valencia primul podium de la revenirea în Formula 1, care a aprins din nou speculaţiile privind posibilitatea ca germanul să rămână în Formula 1 şi după finalul acestui sezon.

Chiar dacă septuplul campion mondial a mărturisit că a revenit în Formula 1 tocmai pentru a trăi astfel de momente emoţionante, oficialii echipei Mercedes afirmă că performanţa nu schimbă cu nimic negocierile pentru anul viitor.

"Este o poveste separată şi vom vorbi mai târziu despre asta. Nu ar trebui să se spună că suntem entuziasmaţi, dar să câştigăm 23 de puncte la Valencia este un rezultat bun", a declarat Norbert Haug, directorul departamentului de motorsport al Mercedes, referindu-se la totalul punctelor obţinute de Schumacher şi Nico Rosberg.

Haug îşi justifică punctul de vedere prin faptul că Schumacher a avut o formă foarte bună pe tot parcursul sezonului, doar problemele tehnice împiedicându-l să obţină rezultate asemănătoare şi în primele şapte curse ale anului.

"Lipsa de rezultate din acest sezon nu i se pot impune pilotului şi, dacă este să fim corecţi faţă de el, cu siguranţă ar fi avut 60 sau 70 de puncte dacă nu am fi avut defecţiuni tehnice, iar asta ar fi fost bine pentru el şi pentru noi în clasamentul constructorilor.

Nu am obţinut rezultate mai bune pentru că am comis greşeli", a adăugat el.

Via | SkySports

Comentarii (4)

  • "are a aprins din nou rezultatele privind posibilitatea " - cum adica a aprins rezultatele?
    7 0
  • "e prin faptul că Schumacher a avut în formă foarte bună pe tot parcursul sezonului," - a avut in forma foarte buna? Ma baieti, voi nu cititi articolele astea inainte sa le publicati?
    7 0
  • Bogdan
    "Lipsa de rezultate din acest sezon nu i se pot impune pilotului" ?
    Marfa asa. Aruncam vorbe in speranta ca se vor prodivi de la sine intre ele pentru a rezulta ceva coerent.
    3 0
  • schumi
    Fara Brawn si Schumacher erau zero, se bateau cu HRT.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru