Mercedes refuză să comenteze negocierile cu Schumacher pentru 2013

de Daniel Popescu
Miercuri, 08.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ross Brawn a refuzat să dezvăluie care este stadiul negocierilor cu Michael Schumacher pentru prelungirea contractului pentru sezonul 2013.

Esential 29 de puncte a castigat Schumacher in primele 11 curse ale sezonului
Mercedes a anunţat miercuri prin vocea şefului Ross Brawn că nu are niciun motiv să grăbească o decizie finală cu privire la contractul lui Michael Schumacher pentru sezonul următor.

Septuplul campion mondial are opţiune de prelungire pentru 2013, însă până în prezent nu a luat o decizie finală dacă este pregătit să continue aventura în Formula 1 sau dacă intenţionează să se retragă din activitate pentru a doua oară. De asemenea, Brawn a refuzat să dezvăluie care este stadiul negocierilor pentru ca presa internaţională să nu facă noi speculaţii pe acest subiect.

"Cred că este o decizie foarte importantă pentru toţi oamenii implicaţi. Nu ne vom grăbi în privinţa deciziei şi vom anunţa la momentul potrivit ce urmează să facem. Nu vreau să măresc speculaţiile prin comentarii cu privire la stadiul discuţiilor", a declarat britanicul pentru site-ul oficial al Formulei 1.

Mercedes ocupă în prezent locul cinci în clasamentul constructorilor, fiind cea mai slabă echipă dintre cele tradiţionale sprijinite mai mult sau mai puţin direct de un constructor.

În acest context, Brawn a admis că nu poate fi mulţumit de acest rezultat, însă speră la o îmbunătăţire a performanţelor în a doua jumătate a sezonului.

"Vreau să mă descurc mai bine. Locul cinci nu reprezintă ambiţia noastră şi vom face tot posibilul să terminăm mai bine. Mai sunt multe curse şi multe puncte de câştigat. Acum nu avem chiar monopostul pe care-l vrem, dar avem o echipă foarte bună, aşa că sunt optimist că vom avea o a doua jumătate de sezon mai bună decât prima parte", a adăugat el.

Via Formula1

Comentarii (1)

  • Nu te retrage puiul lui tata inca mai poti
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru