Mercedes: "Schumacher nu va dori să rămână în Formula 1 anul viitor"

de Daniel Popescu
Miercuri, 21.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Norbert Haug anticipează că Michael Schumacher nu va accepta niciun rol proeminent în Formula 1 anul viitor, însă speră ca acesta să promoveze în continuare brandul Mercedes.

Marele Premiu al Braziliei de la sfârşitul acestei săptămâni va marca a doua retragere a lui Michael Schumacher din Formula 1, iar septuplul campion mondial a confirmat că va discuta cu oficialii Mercedes posibilitatea de a obţine un rol în cadrul echipei pentru 2013.

Cu toate acestea, Norbert Haug, directorul Mercedes Motorsport, crede că germanul îşi doreşte să iasă de sub lumina reflectoarelor, însă şi-a exprimat încrederea că acesta va continua să promoveze brandul Mercedes.

Urmareste Automarket
"Vor fi discuţii la finalul sezonului, dar nu cred că Schumacher vrea un rol în Formula 1.
Iubeşte brandul nostru şi ne vom considera norocoşi dacă Schumacher ar lucra cu noi în continuare în sfera internaţională pentru Mercedes. Există puţini sportivi atât de bine cotaţi ca el. Iar rădăcinile carierei sale profesionale sunt cu Mercedes, la fel ca şi finalul carierei sale. O cooperare viitoare nu ar putea fi mai autentică de atât"
, a declarat germanul pentru agenţia de presă SID.

În plus, Haug a negat încă o dată ipoteza lansată de presa internaţională potrivit căreia Mercedes va creşte bugetul echipei de anul viitor cu aproximativ 30%, până spre pragul psihologic de 200 de milioane de dolari.

"Nu ştiu de unde au apărut aceste zvonuri. Nu am avut niciodată un astfel de plan şi nu ne vom plânge niciodată că avem bugetul prea mic", a adăugat el.

Via Motorsport

Comentarii (5)

  • GrosJan
    Marele champion de 7 ori cica! Unde-i tata Todt care tragea sforile care sa-i castige cursele.
    1 10
  • fangio
    Mare pacat! Ar fi trebuit sa ramana! Aveam nevoie de imaginea "invingatorului"! Mai ales ca de la revenire a fost el insusi. Talentul pur!
    5 1
  • Nu o sa postez decat acum, dar nu ma intereseaza comentariile voastre.
    Deosebirea dintre cei care-l criticati pe MSC si voi, este ca el nu va cunoaste si nu-l intereseaza parearea voastra. Muscati-va mainile mai departe, varsati-va veninul ”specialistilor” si credeti-va piloti de curse in BMW-urile voastre din anii 90, cu volan pe dreapta si inmatriculate in Bulgaria.
    7 2
  • @fangio
    iar nu te-ai putut stapani? vezi sa nu te ineci
    3 3
  • fangio
    Numai dezamagiri... Se retrage smc...se retrage Radu...Pacat!
    Lumea e mai "trista" fara cei care idolizeaza furtul...
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru