Mercedes şi Toro Rosso lansează noile monoposturi în 4 februarie

de Daniel Popescu
Joi, 17.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes şi Toro Rosso vor prezenta noile monoposturi pentru sezonul 2013 în 4 februarie pe circuitul de la Jerez.

UPDATE: Toro Rosso va lansa de asemenea noul monopost în 4 februarie pe circuitul de la Jerez. Botezat STR8, noul monopost va fi prezentat în faţa garajului Scuderiei Toro Rosso începând cu ora 18:30, ora României.

ŞTIREA INIŢIALĂ:

Mercedes a devenit joi a şasea echipă care confirmă programul de lansare pentru noul monopost cu care va concura în sezonul 2013 al Formulei 1.

Echipa germană va prezenta presei şi publicului noul monopost în 4 februarie pe circuitul de la Jerez, cu numai o zi înainte de începerea primei sesiuni de teste din această iarnă. De altfel, Mercedes este prima echipă care confirmă lansarea monopostului pe circuitul unde vor avea loc testele, un program similar fiind aşteptat şi din partea celor de la Williams şi Toro Rosso.

De asemenea, germanii au confirmat că noul monopost va fi cunoscut sub indicativul W04 şi că acesta va fi dezvelit de Lewis Hamilton şi Nico Rosberg, însă nu au precizat încă şi programul complet pentru prima sesiune de teste.

McLaren va da startul lansărilor noilor monoposturi în 31 ianuarie şi va fi urmată de Ferrari şi Force India în 1 februarie, înainte ca Sauber şi Red Bull Racing să prezinte noile monoposturi în 2 şi, respectiv, 3 februarie.

Toate aceste cinci echipe vor lansa însă monoposturile la sediile oficiale.

Via Mercedes

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru