Mercedes: "Vom găsi o soluţie pentru acordul pentru reducerea costurilor"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 05.12.2011
Şefii Mercedes sunt încrezători că echipele vor găsi o soluţie pentru acordul care vizează reducerea costurilor, chiar dacă Ferrari şi Red Bull s-au retras din FOTA.

Retragerea celor de la Ferrari şi Red Bull din cadrul FOTA a atras luni prima reacţie oficială a echipelor rivale.

Chiar dacă decizia celor două echipe pune în pericol existenţa FOTA, Norbert Haug, directorul Mercedes Motorsport, insistă că organizaţia echipelor este esenţială pentru Formula 1 şi este încrezător că echipele de top vor ajunge în cele din urmă la o înţelegere.

"Cred că este absolut vital ca FOTA să existe. Obiectivele pe care le avem sunt foarte importante şi cred că depinde de aşa-numitele echipe de top să echilibreze situaţia", a precizat el citat de agenţia de presă Reuters.

Între timp, Nick Fry, CEO-ul Mercedes AMG, este convins că echipele vor putea ajunge la o înţelegere finală privind acordul pentru reducerea costurilor, mai ales că şi Ferrari şi Red Bull şi-au exprimat o dorinţă similară.

"Evident, este o perioadă dificilă, iar noi la Mercedes AMG sprijinim controlul costurilor în Formula 1. Este un lucru dificil de obţinut când toată lumea este atât de competitivă, dar cu siguranţă vom lucra cu alţii pentru a încerca să îndeplinim obiectivul acordului.

Deşi s-a retras, Ferrari intenţionează să găsească o soluţie. Cu siguranţă am avut un accident pe drum, dar cred că munca va continua pentru a încerca să rezolvăm asta şi vom face totul pentru a sprijini asta", a precizat Fry.

Via | Reuters

Taguri: FOTA, Mercedes AMG

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru