Mercedes vrea să-i prelungească contractul lui Schumacher până în 2014

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 22.02.2012
Mercedes este interesată să-i prelungească contractul lui Michael Schumacher cu doi ani pentru a-l păstra la echipă până la finalul sezonului 2014.

Contractul lui Michael Schumacher cu Mercedes AMG va expira la sfârşitul acestui sezon, la capătul unei înţelegeri semnate cu numai două zile înainte de Crăciunul din 2009.

Chiar dacă iniţial a surprins mulţi fani ai Formulei 1 când a semnat un contract valabil pe trei ani la revenirea în Formula 1 în 2010, germanul are şanse mari să rămână în Formula 1 şi după finalul accestui sezon, după ce Ross Brawn a confirmat că este interesat să-i prelungească înţelegerea.

"Mai întâi îl vom întreba pe Schumacher (n.r - dacă vrea să continue) înainte să căutăm alţi candidaţi. Dar dacă vom face un pas înainte în acest sezon, atunci cu siguranţă Schumacher va dori să continue şi să aducă beneficii în viitor", a declarat britanicul pentru publicaţia germană Bild.

Brawn nu a menţionat care va fi durata contractului propusă de Mercedes, însă Bild susţine că planul este ca înţelegerea să fie prelungită cu încă doi ani, urmând astfel să expire la sfârşitul sezonului 2014.

Septuplul campion mondial a declarat de mai multe ori că nu a luat încă o decizie finală în privinţa viitorului său, iar acum a reiterat ideea că nu este pregătit pentru o astfel de hotărâre. "Ne-am întărit echipa.

Acum mă aştept să ne îmbunătăţim ritmul de dezvoltare. Voi decide la momentul potrivit", a precizat el.

Michael Schumacher a debutat în Formula 1 în 1991 şi a câştigat şapte titluri mondiale cu Benetton şi Ferrari înainte de a se retrage din activitate la finalul sezonului 2006, însă nu a obţinut nicio clasare pe podium de la revenirea în competiţie în 2010. Dacă îşi va prelungi contractul pe două sezoane, Schumacher va concura în Formula 1 cel puţin până la 45 de ani.

Via | SkySports | Bild

Comentarii (2)

  • o
    veste super, insa de ar sparge odata gheata, sa-l vedem pe podium,ar fi extraordinar. Pana atunci ramanem cu bucuria de fi contemporani cu un pilot devenit legenda ,in timp ce altii au devenit, pe merit, legende dupa ce s-au retras. Nu e putin lucru, as zice eu si nu numai.
    29 3
  • Go Michael. Anul asta trebuie sa urci pe podium. Am asteptat destul!
    12 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru