Mercedes vrea un final epic de sezon: "Sperăm că titlul se va decide roată la roată între Hamilton şi Rosberg"

de Daniel Popescu
Miercuri, 19.10.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes speră că Lewis Hamilton şi Nico Rosberg să lupte roată la roată pe circuit pentru titlul mondial, după ce şi-a adjudecat deja trofeul constructorilor.

Mercedes a devenit matematic campioana constructorilor cu 4 curse înainte de finalul sezonului, astfel că echipa nu mai are niciun fel de emoţie în această privinţă.

Singura necunoscută a sezonului este destinaţia titlului la piloţi, în contextul în care Nico Rosberg are un avans de 33 de puncte în faţa coechipierului său Lewis Hamilton. Directorul de motorsport Toto Wolff speră ca titlul să decidă printr-o confruntare directă pe pistă între cei doi piloţi, pentru a garanta un spectacol pe măsură.

"Titlul este doar între ei, ceea ce este o veste fantastică pentru echipă, pentru că vom fi fericiţi indiferent de rezultat. Totuşi, există presiunea de a ne asigura că lupta este decisă între piloţi şi, sperăm noi, roată la roată pe circuit", a explicat el.

Urmareste Automarket
Pe de altă parte, Wolff a admis că Mercedes profită de adjudecarea titlului la constructori şi îşi concentrează deja atenţia spre sezonul 2017, care va aduce numeroase schimbări de regulament.

"Trebuie să ne pregătim pentru o provocare complet nouă în 2017.

Savuram aceste momente, dar avem o iarnă lungă şi grea în faţă. Mai avem mult de muncă în următoarele săptămâni şi luni, dar vom avea şi multe motive de bucurie", a adăugat el.

Via GrandPrix247

Comentarii (35)

  • Bla, bla! Stim toti cum sta treaba! Anul viitor nu este sigur ca Mercedes vor mai fi in fata, le este cam teama de Rbr in conditiile in care Renault si-au revenit cat de cat, slava motorului Ferrari de anul trecut de pe Toro rosso.
    18 2
  • JugaruGabi
    In conditiile in care nu sunt siguri ca anul vor mai fi in fata, vor un titlu si pt Nico. Desi cum puterea vinea de pe puntea spate, daca vor avea in continuare motorul cel mai puternic, ar trebui sa fie tot in fata.
    17 7
  • Sefii mercedes dau dovada de nesimtire pana la final.In locul lui toto wolff mi-ar fi rusine sa mai dau declaratii in presa si mai ales despre lupta pentru titlu la piloti.Anul acesta nu am avut dueluri roata la roata intre pilotii mercedes pentru ca asa au decis wolff si lauda.Sincer nu cred ca a castigat nicusor 2 dueluri pe pista in cei aproape 4 ani de cand este coleg cu Hamilton."Domnii" indraznesc sa vorbeasaca despre lupta intre piloti cand unuia i-a dat masina perfecta iar altuia o masina cu piese stricate.Titlul a fost decis datorita echipei inca din primele etape si din pacate acesta va merge la pilotul mai slab si mai trisor.
    Comic este ca si cu ajutorul echipei nicusor castiga titlul mai tarziu decat Hamilton in 2015.Lewis a castigat titlul in SUA desi in 2015 nicusor a avut o singura problema tehnica in plus.prostberg nu poate sa-si asigure titlul mondial in SUA desi a avut 0 probleme iar colegul cel putin 6-7.Asta arata adevarata valoare a pilotilor.
    In 2016 avem cele mai plictisitoare curse si cel mai fals campion.Sper sa nu mai prinda podiumul acest specimen dupa 2016 si Max Verstappen sa fie viitorul campion.
    33 30
  • Nu iti mai bate capul, stim cu toti adevarul, vin acum haterii si iti dau manusi rosii doar ca sa nu se vada comentariul tau desi vad si ei cum sta treaba dar na...
    24 19
  • Comentariul anterior NU imi apartine.
    lcr are dreptate... Hamilton a fost sabotat mereu de echipa. Chiar si cand a dat-o de gard in Baku.
    10 27
  • Rosberg merita titlul, dar nu in modul asta... sper sa nu fie atat de nesimțiți cei de la Mercedes sa ii dea un abandon si lui Rosberg, personal mi-ar părea rau. Repet, Rosberg merita titlul indiferent de ifosele neamtului gălbejit. In fond, masina face campionul.
    17 20
  • kimisor
    kimisor este sabotat de FERRARI....hahahaha...la pensieeee
    9 21
  • Mercedes bla,bla,bla
    la anul cu noile motoare V8-V10 sau ce hotaresc astia....nu ii vad bine pe Mercedes....Ferrari,McLaren,Renault...sunt la ani lumina de Mercedes daca se implementeaza vechiul motor in V fara turbo
    12 18
  • Anonim
    Mai sunt cateva curse si se pot intampla multe dar pentru moment Rosberg are un mic avantaj. Cred ca va castiga si in SUA si poate si in Mexic, pare sa fie ceva mai bine pregatit comparativ cu Hamilton. Am citit o prezentare despre starturile din acest sezon si evident Rosberg are un avantaj, simte mai bine ambreajul si cat de mult sa-l apese in timp ce Hamilton nu se descurca cu acest lucru, de aia a avut cateva starturi paguboase. Ne asteapta cateva curse interesante, sa vedem acuma cine isi joaca mai bine cartile primite, Rosberg sau Hamilton.
    12 12
  • Hamilton a gresit pe mana lui in Baku si niciodata n-am negat asta dar sansele la titlu nu s-au dus din cauza acelor calificari.Motoarele de proasta calitate si problemele cu ambreajul au fost adevaratele cauze.Se stie foarte bine ca tu (JugaruGabi) esti printre cei mai mari hateri Hamilton asa ca nu mira pe nimeni ca nu recunosti ca Lewis pierdut orice sansa la titlu din cauza problemelor tehnice.La finalul sezonului poate ar trebui sa faci o poza cu clasamentul ca nu se stie daca o sa-l mai vezi pe nicusor in fata lui Hamilton.Nu ma intereseaza ironiile tale,nu am sa incetez sa-mi spun parerea doar pentru ca tu ai vrea ca toti sa-l critice pe Hamilton dar nici nu am sa ma contrazic cu tine pentru ca nu are rost.Daca nu-ti place ce scriu ignora-ma si gata.
    19 20
  • Bah, da' voi la ce curse va uitati? SI cat de prosti sa fiti sa credeti ca la nivelul asta Mercedes sau oricare alta echipa isi saboteaza un pillot pe care il platesc cu zeci de milioane de euro anual, doar ca sa piarda. Nu era mai simplu sa angajeze un pilot mediocru spre slab?

    Si repet, voi la ce curse va uitati?
    Ca eu am fost la Spa pe circuit si sincer l-a cam batut Nico pe Lewis "fare and square"
    29 18
  • @Dan: Este "fair & square"
    14 5
  • Dan un pilot mediocru sau slab nu atrage sponsori.mercedes il plateste bine pe Hamilton dar si castiga foarte mult din imaginea acestuia.
    Pare ca n-ai inteles nimic din cursa de la Spa.Hamilton a fost la start al 20-lea din cauza motoarelor schimbate,prostberg a plecat primul asa ca normal ca a castigat usor dar nu pentru ca ar fi fost mai bun.
    Cat despre sabotaj sa vorbeasca faptele:din aproximativ 40 motoare mercedes doar 3 au fost stricate -toate ale lui Hamilton.Sa nu mai veniti cu prostia ca britanicul le-a sticat cu stilul de pilotaj ca a aratat in alti ani ca nu este stricator de motoare.
    21 15
  • Daca nu ma insel cei de la Mercedes au avut pierderi in fiecare sezon, iar Hamilton nu are nici un sponsor personal si nici n-a atras vreun sponsor, fie la McLaren sau Mercedes.
    11 9
  • Asa este, este "fair and square", este greseala mea. In al doilea rand, evident ca daca pleci de pe primul loc nu ai cum urca 20 de locuri. In al treilea randHamilton este sub presiune si greseste, iar Rosberg nu. Face cat poate el de bine, ceea ce iata ca e suficient pentru a castiga (sper) sezonul. E o copilarie sa crezi ca o echipa de nivelul Mercedes gandeste ca la coltul blocului si isi sboteaza propriul pilot, lucru ce poate afecta imaginea echipei, doar pentru ca il iubesc ei rau de tot pe Rosberg si vor sa ii faca un vadou anul asta.

    Ferrari, pe vremuri, aveau un pilot exceptional si un pilot foarte bun, nu exceptional, dar foarte bun. Cred ca e o solutie mult mai eleganta decat sa iti sabotezi pilotul exceptional (cum cred unii) ca sa iasa pilotul mediocru (cum cred aceiasi imbecili) campion mondial.

    Dar voi, praduitorilor, spargeti seminte in continuare la coltul blocului si ofticati-va ca nu iese Hamilton campion anul asta, in loc sa va bucurati de sportul automobilistic rege.

    Daci liberi ce sunteti!
    17 19
  • Eu nu ma refeream la sponsorii personali.mercedes a fost atractiva pentru sponsori exact de la revenire datorita prezentei lui Schumacher.Dupa retragerea acestuia nu stiu cati sponsori mai ramaneau la o echipa fara performante (asa cum era in acea perioada) daca nu aduceau tot un pilot de marca.In plus Hamilton este principalul pion pentru reclamele mercedes si de acolo vin ceva bani.
    Dan te rog sa renunti la limbajul de cartier si la insulte.Acel "sper" din mesajul tau a scos la iveala lipsa de obiectivitate.Daca tu crezi ca un pilot care pleaca al 20-lea are sansele celui plecat din poll te inseli rau.Cu rolurile inversate nicusor obtinea la Spa maxim acel loc 3 al lui Lewis.Intotdeauna este mai usor sa castigi cand pleci primul,nu ai probleme cu ambreajul,nu trebuie sa depasesti pe nimeni si nu explodeaza motorul asa ca nicusor a avut curse usoare dar in ciuda acelor victorii nu a impresionat cu nimic anul acesta pentru ca nu a castigat cursele in lupta directa pe circuit cu rivalii.Hamilton a gresit la Baku,nicusor a gresit la Monaco,Canada,Austria,Germania si Malaysia asa ca tot neamtul trisor are greseli mai multe dar hateri Hamilton sufera de amnezie.
    Va recomand sa cititi ultima declaratie a lui Ross Brawn sa vedeti cat de cinstiti sunt cei doi sefi austrieci de la mercedes.
    13 12
  • Mercedes are exact aceeasi sponsori din 2010 si pana acuma. In afara de unul Qualcom, care ofera diferite solutii tehnice si care sigur nu a venit pentru Hamilton, altfel venea de cand era acesta la McLaren. Mercedes a fost foarte atractiva pentru sponsori pentru ca este Mercedes, si are o influenta comparativa cu cea a celor de la Ferrari. Hamilton nu este pilotul principal in nici o reclama, Mercedes are reclame atat cu Hamilton cat si cu Rosberg, dar si cu amandoi, in genul celor de la Ferrari din timpul lui Schumacher si Barrichello (aveau la Tic Tac parca si niste pantofi). Hamilton atrage fani pentru ca este mai "cocalar" adica are stilul care place celor mai putini dotati din pct de vedere intelectual: adica isi aduce cateii la circuit, este interesat sa faca cat mai multe poze cu starurile, fanii nu-l intereseaza decat daca este "platit" inainte. Este genul de om care face o poza si cand se duce la toaleta si o pune pe o retea de socializare. Si fanii... foarte putin dotati din pct. de vedere intelectual. repede dau "like", deh... atata ii duce capul. Rosberg este foarte rezervat, de Vettel nu zic nimic, in timp ce Raikkonen cred ca nu suporta deloc "retelele" de socializare.
    Pe mine m-a impresionat foarte mult in acest sezon Rosberg, de fapt din 2014 am fost surprins (placut) de cat de bine s-a luptat cu Hamilton, desi ma asteptam ca Hamilton sa castige toate cursele si Rosberg sa termine pe ultimele locuri. In 2015 a gresit mai mult, Rosberg, in timp ce in 2016 cred ca a renascut si s-a pus cu osul pe treaba, adica a facut ceea ce trebuia sa faca in 2014.
    Daca este mai usor cand pleci primul, de ce nu pleaca Hamilton de pe ultima pozitie din grila, daca se da asa de smecher? iti zic eu, pentru ca nu-i place sa se bata pentru pozitii, este mai usor sa pleci primul si sa-ti vezi de cursa ta. Are probleme cu ambreajul? Sa se antreneze in free practice si gata, problema rezolvata. Hamilton greseste starturile, Rosberg o face mai putin, la ce masina au, cred ca conteaza enorm.
    Hamilton este dezamagitor mai ales prin atitudinea lui, nu are curajul de a recunoaste cand greseste, si asta m-a deranjat intotdeauna la pilotul britanic. Pur si simplu nu s-a maturizat, este frustrat ca atunci cand era mic era amarat si altii aveau mai multi bani ca el. Si eu am fost amarat cand eram mic si acuma am compania mea dar nu m-am stresat niciodata sa ma plang peste tot si la orice ziar ca altii au avut mai multi bani ca mine cand eram mic.
    14 16
  • Anonim
    Hamilon a avut cateva curse bune in sezonul actual, dar Rosberg a avut mai multe plus doua perfecte, de aia pleaca ca favorit in cursa din SUA. Cat despre ambreaj, inainte ca FIA sa ceara aceste modificari, Hamilton declara ca nu este afectat si ca oricum este super talentat la asa ceva si o sa fie si mai usor pentru el sa plece bine din pista. Si dupa 17 curse... ne dam seama ca de fapt Hamilton pleaca cel mai prost din pista, dintre pilotii de top. Iar l-a luat gura pe dinainte?
    14 12
  • TITI F1
    Icr are mare dreptate, se vede din avion diferenta de valoare si Mos Teaca cu Toto si Dorothy vorbesc de duel roata la roata. Hamilton nu va mai castiga nici o cursa anul acesta pana nu e RobY Robica Rosberica matematic campion. Mai scapa un lichid (defect de fabricatie la un furtun), mai pica un MGU H,K, o turbina, la motoare bate la ochi daca se mai sparge vreunul.
    12 9
  • eu cred ca e prima data dupa mult timp cand pilotii aceleiasi echipe chiar se bat pentru titlu, bravo Mercedes
    5 10
  • totul a inceput cu damblagiul ala de la mclaren din 2007 ... el a aruncat in presa gogorita cu defavorizarea si de atunci 'cunoscatorii' f1 numai asta viseaza, cum nu le convine ceva gata, huo huo sabotajul
    8 9
  • @lcr, sunt ironic pentru ca esti absurd.
    Faptul ca nu suport caracterul lui Hamilton nu inseamna ca nu ii apreciez stilul de a alerga cu monopostul. Insa uneori forteaza peste masura.

    Cand a avut bubuit Rosberg un motor la Mercedes, din 2014 incoace? Niciodata, a avut probleme cu el, dar l-a conservat si a scos ce s-a putut scoate din masina cu tot cu probleme in respectiva cursa. Este mai lent ca Hamilton? Da. Asta ce inseamna? Pana la urma e o simpla matematica: fortezi, esti mai rapid ca altii, dar asta inseamna ca imprimi o uzura mai mare masinii pe care alergi, fata de celalalt care este mai lent ca tine. Prin urmare, e posibil sa ai probleme cu monopostul.

    In fine, nu mai stau sa explic unora care sunt mentalitatile nemtilor si cat de mult se "joaca" nemtii cu sansele si cu banii. Si asta facand referire strict la echipa Mercedes, nu la pilotul ei.

    @Hami - nu stiu daca este chiar utilizatorul cu care am mai avut o discutie in contradictoriu pe tema Hamilton, dar daca e asa... e interesant ca are o schimbare de gandire vis-a-vis de el ca om dar ca si pilot.
    13 7
  • Anonim
    @Jugaru: Rosberg a abandonat in MP Italia 2015, din cauza motorului.
    13 0
  • mercedes este un brand puternic la masinile de strada dar nu si in F1.Sa compari mercedes (care a avut prezente pasagere in F1) cu Ferrari este o bataie de joc.Echipele de traditie in F1 sunt Ferrari,Mclaren si Williams.mercedes este o echipa "atat de iubita" incat cursa de casa se desfasoara cu tribunele goale (asta cand nu se anuleaza din lipsa de interes).
    Foarte interesanta faza cu lupta lui nicusor.Din 19 curse in 2014 rosberg a terminat in fata lui Hamilton doar in 7 si acelea au fost:Australia -britanicul a abandonat repede din cauza motorului,Monaco-nicusor a trisat in calificari ca sa obtina pollul,Canada-Hamilton abandoneaza din probleme tehnice,Austria-Lewis greseste in calificari,Germania-Hamilton a plecat din coada plutonului din cauza franelor care au cedat in calificari,Belgia-nicusor il scoate intentionat pe Hamilton din cursa si Brazilia-rosberg castiga in mod curat..Deci nicusor a iesit in fata in 2014 doar cand a trisat sau cand rivalul a avut probleme tehnice exceptand Austria si Brazilia.Tu (Hami) probabil ai apreciat manevrele mizerabile de trisor ca in rest Hamilton a facut ce a vrut cu neamtul .
    Hateri lui Hamilton critica atitudinea de superstar a acestuia dar aproba toate manevrele de trisor a lui nicusor.Dupa exemplul vostru as putea si eu sa sustin ca probabil aveti obiceiurile lui nicusor si ale politicienilor .Sa jigniti fanii unui pilot denota foarte multa lipsa de respect.Oricum eu sustin pilotii cu realizari pe circuit si nu ma intereseaza ce face un sportiv in timpul liber.Mi-am dat seama ca hateri ori sunt orbi ori sufera de "inteligenta" si vor insista la nesfarsit ca Hamilton strica motoare si doarme la start.
    11 13
  • @Icr: Eu n-am zis ca doarme la start, am spus ca pur si simplu Rosberg se descurca mai bine la acest aspect. Ca pilot in orice competitie, te intereseaza un singur lucru: sa castigi cursa. Te bati pentru pole, faci bine la start si pleci bine, tot ce conteaza este sa castigi cursa, pentru ca te asteapta punctele dupa ce este afisat steagul cu patratele. Eu nu am criticat nici o atitudine a lui Hamilon, am spus ca nu inteleg de ce sufera Hamilton. Sau ce probleme are pe suflet. Dupa ce s-a despartit de cantareata din SUA, se zvonea ca este infertil si nu a lasat-o insarcinata. M-ai vazut pe mine spunand ceva despre aceste prostii? Iar de jignit, eu nu am cum sa te jignesc pentru ca este singura data cand iti spun direct ceva si la cat de disperat esti cred c-o sa fie si singura data cand fac asa ceva. Pentru mine, Hamilton este un pilot foarte bun, dar cu multe defecte. Sunt familist asa ca personal sunt mai sensibil fata de Rosberg. dar amandoi mi se par la fel de buni pe pista, desi ambii oscileaza. Totusi nu pot sa nu obserb ca in acest moment Rosberg pur si simplu are un mic avantaj si ca a avut si curse foarte bune, un lucru la care nu ma asteptam in trecut. Eu nu discut despre sezoanele trecute pentru ca au trecut deja, prefer sa discut despre prezent, nu sunt genul care sa ramana prins in trecut (ma gandesc la tine Icr si la Mobius parca). In principal cand discuti cu cineva (oricine) nu strica sa iti verific singurel cuvintele si te gandesti de doua ori inainte de a posta ceva, pentru ca asa mi se pare corect.
    9 6
  • Se pare ca cei de la Mercedes s-au cam saturat de ifosele lui Hamilton
    7 7
  • Hami nu crezi ca poate pe Lewis nu-l intereseaza viata de familie si prefera libertatea.O persoana care este familista nu este cu nimic mai presus si nici mai prejos decat un om liber si fara responsabilitati si ma mira ca unii fani ai F1 sunt interesati de acest aspect.
    De sezonul 2014 ai pomenit tu primul spunand ca te-a impresionat nicusor(sper ca nu ai uitat ce-ai scris).Eu doar ti-am reamintit cum au stat lucrurile si cat de "aproape" a fost rosberg de coleg.Asta nu inseamna ca traiesc in trecut dar nici n-am amnezie sa uit lucrurile.
    Startul depinde mai mult de ambreaj decat de pilot si orice persoana obiectiva recunostea ca ambreajul lui Hamilton a dat mai multe rateuri anul asta si nu prea a fost vina lui.Nu l-am vazut pe rosberg cu nimic superior anul asta iar diferenta de puncte este din cauza problemelor tehnice dar majoritatea nu vor sa recunoasca.
    Cand spui ca fanii lui Hamilton stau prost intelectual jignesti si spui o aberatie dar poate nu stii ce inseamna jignire.


    Gogule dupa spusele tale nu ai cei sapte ani de acasa.Scuze dar nu ma intereseaza ce spune unul care se baga in discutie a-1000 oara doar pentru scandal si care se contrazice singur.Daca posturile mele nu au treaba cu realitatea contrataca cu argumente si cu realitatea ta dar nu cu jigniri.
    8 8
  • @Icr
    1. De cand este Mercedes in F1? Si nu neaparat ca monopost.
    2. Tu si Mircea...ati baut apa din acelasi pahar?
    Ok, toata lumea a inteles ca ai o problema cu Rosberg, dar...deja dai in extreme.
    Nu sunt fan Hamilton, dar nici nu ma vezi urland si tipand din toti plamanii ca nu castiga Rosberg, Alonso, Kimi, Perez samd.
    Este foarte simplu jocul si nu se schimba pentru nimeni.
    Tu, ca fan inflacarat, ai 2 variante - accepti sau nu. End of story.
    Si cu siguranta, indiferent cat de mult te vei agita, rezultatul este acelasi. Indiferent de cine o sa castige CM.
    Era duelurilor roata la roata este de mult apusa. Noi nu o sa mai avem prea curand ocazie sa vedem ce au facut unii ca Senna, Schumacher, Hakkinen etc. Singura varianta este sa ne conformam la noile reguli ale jocului. Daca nu, ne putem apuca de vizionat tenis sau fotbal sau orice alt sport care iti / ne face placere!
    9 8
  • @Anonim.... hm, daca i-a bubuit motorul lui Rosberg inseamna ca a fost sabotat de Mercedes ca sa castige Hamilton detasat CM 2015.

    Nu? :))
    7 5
  • @Icr: Cred ca nu esti atent la ce am scris. Am spus ca m-a impresionat Rosberg, ma asteptam ca Hamilton sa castige toate cursele in timp ce Rosberg sa termine pe ultimele pozitii. Poaate n-ai citit atent, sau te-ai grabit cu judecatile de valoare. Cat despre problemele tehnice, toti pilotii au avut probleme tehnice, dar atata timp cat ele exista, nu se scot din ecuatie si sunt puse ca necunoscute. I-a stricat Rosberg masina lui Hamilton? Sunt 100% sigur ca nu. I-a distrus Rosberg franele sau motorul lui Hamilton? Sunt 100% sigur ca nu s-a intamplat asa ceva. Au avut ambele masini diferite probleme tehnice? Evident.

    Tu spui ca Hamilon nu gresese, inseamna ca Dumnezeu nu-l place si ii strica masina, ceea ce inseamna ca Dumnezeu doreste ca Rosberg sa castige si evident ne uitam degeaba la cursele astea pentru ca deh... Dumnezeu. Sper ca nu cumva auzi si voci pentru ca ti-as recomanda o vizita la doctor.

    O persoana care nu este capabila sa inteleaga desfasurarea unei curse si incepe cu "trisorul" fara sa aiba dovezi este ori un om prost (adica foarte slab din pct. de vedere intelectual) sau minte. Sau poate tu suferi de "scenarita"? Treaba ta, nu te cunosc asa ca nu ma intereseaza ce crezi tu. Ti-am spus doar parerile mele despre cum a descurs campionatul din 2016, si asta fara sa te jignesc sau fara sa fac misto. Comic este ca ti-am si pus pe tava destul argumente incat sa vezi ca sunt ceva mai relaxat si obiectiv in ceea ce spun comparativ cu altii (nu dau nume ca nu asta conteaza). Repet, personal cred ca Rosberg are un mic avantaj in acest moment, pare sa fie mai calm, mai relaxat, poate si mai concentrat pe ceea ce conteaza. Raikkonen mi se pare ca este in aceeasi stare mentala similara cu cea in care este Rosberg. Daca va castiga Rosberg campinatul... n-am nici cea mai mica idee, dar are un mic avantaj.

    Hamilton greseste la start, se intampla. Se descurca sau nu, treaba lui. Dar este vina lui, si echipa nu are nici o treaba. Startul tine de piloti, asa a decis FIA. Se strica motorul, se intampla, echipa nu poate decat sa-i pregateasca cea mai buna masina posibil, dar nu exista masini perfecte. Si nici pareri absolute, cum crezi tu ca le ai pe ale tale. Intelegi problema?

    Nu am crezut niciodata ca Rosberg a trisat sau ca Hamilton este sabotat de echipa, de fapt fiecare sezon a fost interesant si au fost curse interesante in fiecare sezon. Ca fan Formula 1 ma bucur ca Hamilton s-a descurcat mai bine in 2014 si 2015 dar asta nu inseamna ca nu ma pot bucura ca Rosberg se descurca mai bine in 2016, pentru ca amandoi sunt piloti foarte buni, care au ca material de concurs o masina foarte buna in acest sezon. Daca tu crezi altceva, treaba ta. Sunt destul de inteligent inca sa-mi dau seama ca nu esti capabil sa porti o discutie amicala si nu este nevoie sa-mi pierd timpul in a dialoga cu tine. Dar totusi, nu uit sa-ti amintesc ca suntem amandoi fani ai unei competitii bestiale!
    7 6
  • Anonim
    Baieti, va rog sa va calmati, daca afla Icr unde stam vine si ne bate, pentru ca nu tinem cu Hamilton. Eu sunt fericit ca nu se duce la curse pentru ca l-as vedea instare de a arunca un molotov in garajul lui Rosberg.
    5 7
  • Hami poate nu ar strica sa te mai informezi.De la mijlocul anului trecut pilotii nu mai primesc informatii la start dar asta nu inseamna ca startul depinde 100% de pilot.Ambreajul este cel mai important si cu acesta mercedes au dat-o rau in bara si chiar toto wolff a recunoscut problema dar a spus ca nu poate remedia nimic pana la finalul sezonului.La mercedes startul este ca o loterie si Hamilton a avut mai mult ghinion dar si rosberg a patit-o in Germania.Daca nu crezi ce zic cauta stirile pe aceasta tema se te convingi singur.Nu am zis niciodata ca Hamilton este perfect si nu greseste dar voi il considerati vinovat tot timpul.Legat de clasamentul general am spus doar ca rosberg este in fata datorita problemelor colegului si nu ca ar fi fost mai bun.Daca aceste probleme au fost ghinion sau sabotaj este alta discutie.Personal nu cred in ghinion interminabil si unele strategii de curse,declaratii si reactii ale sefilor ma face sa tind spre sabotaj.rosberg a trisat de nenumarate randuri si este absurd sa crezi ca nu a fost intentie dar probabil crezi ca avea probleme de vedere in calificarile din Ungaria si in fiecare duel masina se duce singura spre adversar sa-l impinga (asta doar ca sa amintesc o mica parte din mizeriile facute de neamt).Scuze dar in opinia mea esti prea naiv si ai prea multa incredere in oameni.

    Anonim stai linistit ca nu sunt agresiv si poti tine cu cine vrei chiar si cu trisorul ca nu este problema mea.Daca l-as avea pe rosberg in fata l-as ignora asa cum fac cu toti ce nu merita atentie.Nu sunt ca el sa arunc cu lucruri in oameni.Poate sunt prea dur in mesaje dar asta este parerea mea de nicusor si nu pot tine partea unui pilot care nu a iesit in evidenta decat prin trisat.
    7 6
  • Unii mai trebuie sa citeasca cine a fost Mercedes in Formula 1 !!! Mai uitati-va baieti pe internet, ca nu este asa de greu...
    6 5
  • florin
    a devenit matematic???? alo!!!!! este campioana!!!
    2 2
  • TITI F1
    Indiferent de opiniile fiecaruia dintre noi, cel mai mult ma bucur ca inca mai sunt oameni care urmaresc F1 si nu pot decat sa va felicit!
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru