Monoposturile McLaren vor avea o grafică specială pentru Marele Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco

de Alexandru Monenciu
Marti, 18.05.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Echipa de Formula 1 McLaren Racing va participa la ediția din acest an a Marelui Premiu al Principatului Monaco cu o grafică Gulf Oil specială. Parteneriatul dintre McLaren și Gulf Oil datează din 1968.

Cursa găzduită de circuitul stradal de la Monaco este una foarte importantă pentru calendarul Formulei 1. În edițiile anterioare, acest eveniment strângea oaspeți care mai de care, iar pentru piloți și echipe, deopotrivă, o victorie reușită aici contează mai mult decât oricare alta.

Anul trecut, etapa a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus. Cum situația s-a mai ameliorat, etapa din Monaco revine în 2021 și va avea loc în perioada 21 - 23 mai.

Britanicii de la McLaren Racing vor marca momentul cu o grafică specială aplicată monoposturilor pilotate de Lando Norris și Daniel Ricciardo. Este vorba despre o grafică retro, un omagiu adus parteneriatului dintre echipa de Formula 1 și compania Gulf Oil. Unul care durează din 1968.

Noul design va fi preluat și de combinezoanele piloților, dar și de îmbrăcămintea celorlalți membri ai echipei.

De asemenea, Norris și Ricciardo vor avea căști speciale, care ulterior vor fi scoase la licitație în scopuri caritabile.

via McLaren Racing F1

Comentarii (3)

  • Mult, mult mai mișto decât portocaliul ăla fără pic de sex appeal ! Sper să păstreze schema asta de culori și după Monaco.
    12 1
  • Aceeasi Marie cu alta palarie ...
    8 2
  • Costel
    2021, sezonul cu cele mai atractive pituri ale monoposturilor, sper sa avem si rezultate pe masura din partea celor mai dezirabile vizual monoplace-uri ale momentului: Ferrari, Aston, Alpine, McLaren, incepand chiar cu etapa din Principat....
    6 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru