Montezemolo a testat în simulatorul Ferrari

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 19.05.2010
Luca di Montezemolo a efectuat câteva tururi de pistă pe circuitul de la Barcelona în simulatorul Scuderiei Ferrari de la Maranello.

Utilizat frecvent de Marc Gene, Luca Badoer şi Giancarlo Fisichella, simulatorul Scuderiei Ferrari a avut un oaspete inedit în cursul zilei de marţi.

Luca di Montezemolo, preşedintele Ferrari, a efectuat câteva tururi pe circuitul de la Barcelona în simulator, ca parte a unui material exclusiv ce va fi publicat în următoarea ediţie a revistei oficiale a constructorului italian.

Montezemolo a fost ajutat cu sfaturi de Gene, întrucât circuitul de la Barcelona este unul dintre cele mai folosite de piloţi în simulator prin prisma caracteristicilor sale inedite.

Echipa italiană a inaugurat simulatorul la sfârşitul anului 2009. Acesta are o structură de aluminiu, iar platforma ce cântăreşte două tone este amplasată într-o bază cu un design special care atinge o greutate totală de 200 de tone.

Pilotul simulează participarea în anumite curse stând în faţa a cinci monitoare, în timp ce întreaga platformă a fost dezvoltată pe două etaje pentru a include şi camera de control.

Întregul sistem este motorizat de 10 calculatoare ce furnizează o memorie RAM de peste 60 GB, în timp ce datele produse pe zi se ridică la aproximativ 5 GB. Sunetul este aigurat printr-un sistem Dolby Surround 7.1 cu o capacitate de 3500 W.

Via | Ferrari | Foto: Ferrari

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru