Montezemolo nominalizează posibilii înlocuitori ai lui Massa

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 04.01.2012
Luca di Montezemolo a dezvăluit o listă cu nu mai puţin de patru piloţi care l-ar putea înlocui pe Felipe Massa la Ferrari în sezonul 2013.

Sezonul 2012 capătă o importantă din ce în ce mai mare pentru Felipe Massa, care trebuie să obţină rezultate cât mai bune pentru a-i convinge pe şefii Ferrari să-i prelungească contractul scadent la finalul acestui an.

Ferrari se gândeşte deja la alternative, iar pe lista dezvăluită de preşedintele Luca di Montezemolo se regăsesc un campion mondial, un pilot cu experienţă şi doi piloţi tineri.

"Jenson Button a fost excelent. Mark Webber este un bun pilot numărul 2, iar Nico Rosberg s-a descurcat bine cu un monopost care nu a fost competitiv. De asemenea, este bine să-ţi dezvolţi proprii piloţi, iar Sergio Perez s-a dezvoltat la Academia Ferrari, chiar dacă este pilot Sauber. Iar Jules Bianchi se poate dezvolta în continuare dacă poate testa", a precizat italianul.

Cu toate acestea, Montezemolo este încrezător că Massa va demonstra că merită să fie pilotul Scuderiei Ferrari, întrucât a fost rapid în trecut, iar problemele din 2011 au fost cauzate parţial de pneurile Pirelli.

"2012 este un sezon crucial pentru Massa.

Nu am fost mulţumiţi de ultimul său sezon. Dar nu pot să uit că Massa era deseori mai rapid decât Michael Schumacher şi Kimi Raikkonen. L-a ajutat pe Raikkonen să câştige titlul, iar un an mai târziu a fost foarte aproape să fie campion el însuşi. Dacă pneurile se vor încălzi mai bine pentru el în sezonul următor, credem că Massa se poate descurca mult mai bine", a mai precizat el.

Via | GMM

Comentarii (3)

  • cand va fi inlocuit Massa inseamna ca se cauta o alta solutie decat Alonso ....
    3 1
  • massa...
    era mai bun decat Schumacher si Raikkonen in zilele lui bune si in zilele lor proaste. Dupa accident nu mai conteaza, are numai zile proaste. Si nici nu-si va mai reveni. Daca nu a facut-o pana acum ...
    10 0
  • ctlnmihai
    massa
    Montezemolo știe într-adevăr să-și încurajeze piloții..
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru