Montezemolo solicita modificarea regulamentului

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 16.09.2009
Luca di Montezemolo crede ca Formula 1 trebuie sa devina mai spectaculoasa pentru spectatori si solicita introducerea celui de-al treilea monopost si permiterea anumitor teste in timpul sezonului.
Montezemolo solicita modificarea regulamentului

Presedintele Ferrari anticipeaza ca Felipe Massa va fi un pilot rapid in sezonul urmator.

Via | Autosport

Comentarii (4)

  • Montezemolo
    Nu stiu sigur ce anume il determina pe Monty sa ceara introducerea celui de-al 3 monopost al unei echipe pe grila.Am doar simple banuieli.Poate ca nu vrea sa renunte la nici unul din pilotii sai [Kimi sau Massa] care vor trebui sa concureze alaturi de Alonso.Cei 3 ar forma o superechipa,dar asta numai daca se vor intelege intre ei.De aceea nu cred ca acesta este motivul.Altceva il face pe Monty sa ceara 3 masini pe pista.Oricare ar fi motivul nu cred ca se va materializa in viitorul apropiat,iar lucrul asta tine de mai multe aspecte:reducerea bugetelor,prea multe masini pe grila,etc,etc.In fine un gest frumos,dar lipsit de perspectiva.
    0 0
  • guawar
    Montezemolo
    Are dreptate omul cu 3 monoposturi creste spectacolul 100%
    0 0
  • MONTI
    Cu testele mai inteleg, cu a treia echipa vrea sa arate ca poate.Ei nu sint in stare sa-l tina pe Kimi si mai vor a treia echipa !.O s-o faca cu Alonso ,cu Massa(cu un ochi) si cu Schumi (cu gitul in pioneze si prins cu scotch).Badoer pe post de ,,ultimul "-rezerva-ptr.testele in simulator.Doamne, cum am ajuns sa-i urasc,imi cer scuze tuturor feraristilor.
    0 0
  • de ce nu ?
    De ce nu 3 masini de echipa? Daca regulamentul actual va reusi sa omogenizeze tehnic parcul auto , si asta se urmareste !, de ce sa nu aiba mai multi piloti sansa de a concura. Apoi daca cineva reuseste sa dea lovitura de ce sa nu fie 3 piloti cu sanse de a castiga titlul. in acest ultim caz este mai greu sa gasesti doi piloti dispusi sa faca figuratie, asa ca aranjamentele de echipa vor fi mai dificile sau mai scumpe ( cum facea Mc Laren cu Berger numai sa-l protejeze pe Senna sau Ferrari cu Bari si Ervine pentru Schummi care dadeau salarii mari si la pilotii nr 2). Sigur spectacolul ar fi mai mare si numai cei cu afinitati sau adversitati fata de o anumita echipa sunt suparati pe idee. Ca la fotbal nu conteaza cum joci ci ce tricou porti!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru