Montezemolo vrea sa demisioneze din cadrul FOTA

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 17.11.2009
Luca di Montezemolo a dezvaluit ca intentioneaza sa demisioneze din functia de presedinte al FOTA pana la finalul acestui an.

Echipele din Formula 1 s-au reunit in luna iulie a anului 2008 sub umbrela Formula One Teams' Association (FOTA), organizatia avand rolul de a gestiona interesele team-urilor in competitie.

Luca di Montezemolo, presedintele Ferrari, a fost ales drept presedinte al FOTA inca de la inceput, insa italianul a dezvaluit ca intentioneaza sa renunte la acest rol la finalul anului pentru a se concentra pe activitatea din cadrul Ferrari.

"Am preluat rolul de presedinte pentru ca am simtit ca este bine ca echipele sa concureze pe circuit si sa discute intr-un mod profesionist despre sport. Asta am facut. Totusi, am un alt job si nu pot face totul. Cred ca voi parasi functia la finalul anului", a declarat el in cadrul unui interviu acordat publicatiei italiene Autosporint.

Montezemolo nu a indicat numele persoanei care i-ar putea lua locul in cadrul FOTA, iar organizatia a ramas recent si fara vice-presedintele John Howett, dupa ce Toyota a decis sa se retraga din Formula 1.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru