Montoya: "As fi surprins ca Schumacher sa fie rapid"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 10.08.2009
Juan Pablo Montoya sustine ca ar fi surprins daca Michael Schumacher ar fi rapid la revenirea sa in Formula 1, insa anticipeaza ca Ferrari va aduce noi imbunatatiri monopostului F60.
Montoya: "As fi surprins ca Schumacher sa fie rapid"

In schimb, Max Mosley sustine ca septuplul campion mondial nu va fi lent si crede ca echipele au avut dreptate in decizia de a nu-i permite sa testeze monoppostul in inainte de cursa de la Valencia.

Via | Daily F1 News | F1-Live

Comentarii (5)

  • @admin
    Si echipele care nu au permis testul nu primesc puncte? Doar presedintele FIA vorbeste pozitiv despre ele.
    0 0
  • @crismar56
    Nu, pentru ca Mosley nu face referire ditrecta la ele, ci la regulamentul care interzice testele in timpul sezonului.
    0 0
  • @admin
    In stirea publicata nu apare cuvantul regulament ci expresia"echipele au avut dreptate". Echipele le stim si noi si el. Eu interpretez altfel aceasta stire.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Regulament
    Gandind drept, adevarul este ca echipele au respectat regulamentul, ceea ce este un lucru foarte bun. Totusi regulamentul viitor ar trebui sa permita aceste teste, desi au existat numai 2 posibile exceptii si ambele as zice eu exceptii care ar fii confirmat regula.
    0 0
  • despre Schumi
    De vreo 2 zile ma bate gandul (foarte tare , deja am vanatai) referitor la revenirea lui Schumi la Valencia...si cred (nu stiu de ce, dar sunt aproape sigura) ca la volanul Ferrari-ului cu nr. 3 va pilota Felipe Massa. Asta ar fi revenirea sezonului! :P
    Si singura exceptie care ar confirma regula(mentul) ar fi fost posibilitatea lui Jaime de a testa, pt ca nu pot compara debutul acestuia cu revenirea lui Schumacher!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru