Mutua Madrilena renunta la Renault, dar ramane cu Alonso

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 25.09.2009
Compania de asigurari Mutua Madrilena a anuntat ca renunta la contractul de sponsorizare cu Renault, insa va continua sa il sprijine direct pe Fernando Alonso.

Scandalul in care a fost implicata Renault la Marele Premiu al statului Singapore din sezonul 2008 incepe sa faca ravagii in conturile echipei franceze. Compania de asigurari Mutua Madrilena a decis sa intrerupa colaborarea cu Renault, considerand ca francezii au incalcat contractul dupa ce au fost pedepsiti de Consiliul Mondial al FIA.

"Comportamentul unor persoane relevante din cadrul echipei a fost de o seriozitate extraordinara si a compromis integritatea sportului, punand in pericol viata spectatorilor, a pilotilor si a personalului circuitului. Acest lucru poate afecta imaginea, reputatia si numele sponsorilor echipei", se precizeaza intr-un comunicat de presa al spaniolilor.

Mutua Madrilena a revenit ca sponsor la Renault in sezonul 2008 impreuna cu Fernando Alonso. In ciuda rezilierii contractului cu Renault, Mutua Madrilena va continua sa il sponsorizeze individual pe Fernando Alonso.

Via | Mutua Madrilena

Taguri: Alonso, Renault

Comentarii (12)

  • Offtopic
    Mircea, tu cand dormi? si sa nu spui acum ca NICIODATA! :D
    0 0
  • MAI TREBUIE SA SI PIARDA
    DACA NU AU PATIT PREA MULTE IN URMA INVESTIGATIEI CONSECINTELE SE VAD ACUM, AM PIERDUT SI EU 40 DE PCT
    0 0
  • mircea
    @ally
    Daca se intampla ceva intre 2 si 8, nu-s pe faza. In rest, tre sa ma acceptati :)
    0 0
  • Renault
    Asta e inceputul sfarsitului!
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Mircea
    Ceva este gresit in fraza urmatoare ""Comportamentul unor persoane relevante din cadrul echipei a fost de o seriozitate extraordinara si a compromis integritatea sportului, punand in pericol viata spectatorilor, a pilotilor si a personalului circuitului. Acest lucru poate afecta imaginea, reputatia si numele sponsorilor echipei","
    0 0
  • interesanta ora de postare...
    In "seara/noaptea" aceasta Renault a avut doua "hopuri" si a pierdut 40 puncte... In alte zile, nu au fost publicate stirile aparute seara de pe alte surse externe, lasandu-se publicarea lor pentru a doua zi dimineata...(ex: numirea lui Bob Bell ca manager la Renault), Asta este doar o opinie proprie...
    0 0
  • mircea
    @hoyad
    Scrie undeva orarul de functionare al site-ului si nu l-am vazut eu? :)
    0 0
  • mda
    Si uite asa se duce Renault la vale din cauza catorva oameni.
    0 0
  • @mircea
    Nu scrie niciunde acest program, doar faptul ca in ultimele cateva zeci (sau sute) de zile nu au fost postate dupa orele 20-21 de catre administratori, stiri "proaspete" preluate de pe alte site-uri externe, desi au fost in nenumarate randuri asemenea stiri importante ! (chiar exemplul dat cu numirea lui Bob Bell la Renault sau lipsa declaratiilor facute chiar de catre Bell cu privire la echipa sau cursa). Doar am transmis aceasta situatie rarisima si mi s-a parut ca un "exces" de zel, care nu stiu daca isi avea rostul la acea ora tarzie, putandu-se posta a doua zi dimineata..., sau a trebuit sa "pedepsim" Renault in ziua in care "ridicase" putin capul prin punctajele pozitive primite (pana la acel moment) ? Asta asa ca sa ne mai destindem putin inaintea cursei de la Singapore !
    0 0
  • @admin
    de ce nu faceti concursul mult mai interactiv pentru cei care va critica pentru stiri? respectiv, selectati cateva site-uri de pe care luati informatiile, faceti-le publice si cei care doresc sa monitorizeze la secunda stirile, sa le trimita catre voi ca si link. In felul aceste sunt mai multe avantaje:
    - toate stirile sunt publicate, unele sunt punctate, altele nu (ca si in orice redactie, exista un redactor ce triaza informatia)
    - cel care aduce primul stirea, primeste un bonus de puncte (afisarea listei cu stiri, ora la care a fost adusa si de catre ce user)
    - site-ul va fi mult mai interesant plin de informatii; cred ca sunt multi pasionati de F1, care nu se "lupta" pentru un amarat de tricou sau mai stiu eu ce premiu. Fara suparare, dar intru pe site zilnic pentru a afla ce mai e nou in F1
    - pentru voi, o misiune mai usoara, avnd doar de tradus stiri.
    0 0
  • ubik
    pot sa fiu de acord cu tine si chiar sa te aplaud?aici sunt o seama de oameni care nu "vaneaza" premii,sau alte asemenea "recompense".Vanam insa obiectivitate.Daca n-o avem,tragem linie si mergem mai departe.
    0 0
  • admin-concurs
    de laudat initiativa voastra,insa aveti multe detalii de pus la punct.Prea se face "dupa ureche".In "toate cele" aveti upgrade-uri de facut.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru