Nakajima va testa pentru Stefan GP la Portimao

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 03.02.2010
Stefan GP a anuntat ca va efectua o sesiune de teste pe circuitul de la Portimao in perioada 25-28 februarie, iar Kazuki Nakajima va fi unul dintre pilotii monopostului.

In ciuda faptului ca nu are locul asigurat pe grila de start a Formulei 1, Stefan GP continua pregatirile pentru sezonul 2010.

Dupa ce a anuntat ca a expediat deja echipament catre Bahrain, gazda primei curse din acest sezon, sarbii au dezvaluit marti seara ca vor efectua un test cu noul monopost in perioada 25-28 februarie pe circuitul de la Potimao din Portugalia.

Intitulat S-01, monopostul va fi prezentat inainte de test si este practic similar cu cel pe care ar fi trebuit sa il utilizeze Toyota Racing in acest an daca nu s-ar fi retras din Formula 1, iar acesta va fi propulsat de un motor al constructorului japonez botezat RG-01. De asemenea, Stefan GP a anuntat ca va testa doi piloti la Portimao, fara sa mentioneze numele acestora. Cu toate acestea, publicatia britanica Autosport sustine ca unul dintre pilotii care va testa noul monopost este Kazuki Nakajima.

Echipa a atasat anuntului oficial si o fotografie din care reiese ca Mike Coughlan (al doilea din stanga), fostul designer sef al echipei McLaren, este implicat direct in cadrul echipei din Serbia.

Pentru a putea concura in sezonul 2010, Stefan GP asteapta ca una dintre noile echipe sa rateze prezenta pe grila de start, speculatiile indicand ca cei de la Campos Meta au cele mai mari probleme financiare in acest moment, fiind in cautarea unui investitor pentru echipa.

Via | Stefan GP

Taguri: Stefan GP

Comentarii (1)

  • Mike Coughlan
    LOL Mikey vine cu date de la McLanen + Ferrari :))))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru