Stefan GP renunta la colaborarea cu Toyota

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 23.03.2010
Stefan GP a intrerupt parteneriatul tehnic cu Toyota dupa ce a esuat in tentativa de a concura in Formula 1 in sezonul 2010.

Stefan G P a sperat pana in ultimul moment ca va fi acceptata pe grila de start a Formulei 1 in acest sezon in locul americanilor de la USF1, care nu au mai avut bani pentru a finaliza constructia monoposturilor.

Echipa cu sediul in Serbia intentiona sa concureze in Marele Circ cu monopostul construit initial de Toyota pentru 2010 inainte de a se retrage din competitie, insa parteneriatul tehnic dintre cele doua parti a fost anulat dupa ce Stefan GP nu a primit locul in competitie.

"Pentru 2010, acest parteneriat nu mai este fezabil. Avem alte planuri in minte si vom vedea ce vom face. Le suntem recunoscatori celor de la Toyota, pentru ca vorbim de o companie grozava care acum organizeaza diferit lucrurile si se concentreaza pe profit la fabrica de la Koln", a declarat Zoran Stefanovich, seful echipei Stefan GP.

Anterior, Stefan GP a afirmat ca nu renunta la planurile de a debuta in F1 in acest an, insa cel mai probabil echipa va aplica pentru locul liber de pe grila de start in perspectiva sezonului 2011.

FIA a deschis dejha procesul de selectie pentru o a 13-a echipa, iar Stefan GP ar putea reveni la parteneriatul cu Toyota anul viitor.

Via | Autosport

Taguri: Stefan GP, Toyota

Comentarii (1)

  • alecstm
    Stefan GP
    http://totalf1.com/full_story/view/332472/Stefan_GP_finances_unveiled/
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru