Noile monoposturi, asemanate cu seceratorile

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 03.02.2009
Niki Lauda crede ca noile monoposturi de Formula 1 sunt atat de urate incat pot fi asemanate cu niste seceretori.

Noul regulament tehnic pentru sezonul 2009 a dus la aparitia unor monoposturi cu infatisari diferite fata de anul trecut, iar parerea generala este ca aspectul fizic al acestora a avut de suferit.

Desi masinile arata mai bine decat previziunile anterioare, fostul campion mondial Niki Lauda crede ca acestea pot fi asemanate cu masinile de recoltat utilizate in agricultura.

"Noile monoposturi arata ca niste combine de seceris, cu sectiuni fata enorme, mai ales in cazul Renault. Singurul care arata aproapte ca o masina de curse este McLaren Mercedes", a declarat austriacul pentru publicatia germana Kicker.

Taguri: Lauda, monopost

Comentarii (3)

  • copyright :">
    lolicei - smile time: Domnul Lauda este rugat sa plateasca copyright lui marianescu, avind in vedere ca el a fost primul care a comparat noile monoposturi cu combine, treieratoare si ale "SDV"-uri utilitare (http://formula1.automarket.ro/stiri/articol/17589/oficial-iata-noul-monopost-ferrari-pentru-2009.html) :D
    0 0
  • :o))
    A si platit deja: am stat de povesti la un whisky cu Niki sambata seara, a facut el cinste! Era si Miki Alexandrescu pe-acolo, da' nu l-a bagat nimeni in seama... ;o)
    0 0
  • COMBINA TREIERAT F1
    Am sa analizez daca e rentabila la treierat ...:))RENAULT zice.bine Herr' LAUDA...merge si la lucerna ...3/4 coase pe an..asa ca merge...da cine da de baut:)).....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru