Noul contract al lui Hamilton cu Mercedes ar putea fi semnat după finalul sezonului: "Nu vrem să fim sub presiune"

de Daniel Popescu
Luni, 16.11.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Negocierile dintre Lewis Hamilton și Mercedes pentru prelungirea contractului pentru 2021 ar putea fi finalizate după finalul sezonului.

Lewis Hamilton a devenit matematic campion mondial pentru a șaptea oară în carieră după victoria obținută în Marele Premiu al Turciei.

Anterior, britanicul a decis să amâne orice discuții despre noul său contract cu Mercedes până în momentul în care cucerește titlul mondial. Chiar dacă și-a îndeplinit obiectivul, britanicul afirmă acum că nu are niciun motiv să se grăbească în privința negocierilor cu Mercedes.

"Nu simt că trebuie să pun presiune. Am vrut să aștept până când îmi fac treaba. Probabil pe parcursul următoarelor trei săptămâni vom discuta, pentru că suntem un pic mai relaxați, dar mai sunt trei curse pe care vreau să le câștig. Nu se termină până nu se termină", a declarat el.

Anterior, Hamilton a sugerat chiar că nu știe dacă va rămâne în Formula 1 după sezonul 2020, însă această perspectivă rămâne în prezent una destul de îndepărtată.

De altfel, Toto Wolff, directorul departamentului de motorsport al Mercedes, a precizat că un anunț oficial va fi făcut atunci când discuțiile vor fi finalizate, indiferent că acest lucru se va întâmpla înainte sau după finalul sezonului.

"Cred că mai degrabă ne uităm spre finalul anului.

Nu este vorba că nu avem timp, dar nu vrem să fim sub presiune să anunțăm noul contract înainte de Bahrain sau de Abu Dhabi. Nu există nicio presiune", a precizat el.

Via Autosport

Comentarii (18)

  • Neutru
    Așa a făcut și Nico Rosberg când s-a retras!
    7 3
  • Costel
    spre deosebire de baietelul de aur de prin Principat care repeta obsesiv de vreo doi ani "I'm so stupid !", eu nepermitandu-mi sa-l contrazic defel deoarece i-as altera atat logica elementara dar mai ales sistemul de valori junelui iata ca, pe de alta parte, nu pot sa nu remarc atentia distributiva a brunetului suprem care o observat faptul ca circumstantele prezente joaca exclusiv in favoarea sa, inca o catastrofa savarsita de Bottas in cursele ramase in 2020 precum cea de ieri oferindu-i toate atuurile sextuplului sa-l jupoaie de copeici pe Ola pentru inca cel putin un sezon sau chiar doua
    7 7
  • Neutru
    Norocul lui Botas că deși avea contract cu Williams l-a luat Mercedes cu„ japca”.Deși campionatul se termina la început de Noiembrie abia la sfârșitul lui Decembrie la sărbătoarea decernări premiilor anuale Nico și-a anunțat retragerea, lăsând Mercedes fără pilot. Toți credeau că după ce câștigase va semna. A fost răzbunarea lui pentru toți anii de pilot2.
    15 6
  • Costel
    Dom' Neutru,
    nu va contrazic doar eu, va contrazice tocmai acest proaspat sextuplu conjunctural prin declaratia sa:
    "I want to stay in F1 for a chance to change the world"
    (motorsport.com)
    6 3
  • Neutru
    Acum să nu uităm că lui Hamilton i s-a oferit 40 de milioane în primăvară-vară și le-a refuzat deși Mercedes i-a explicat că sponsorii au scăzut contribuțiile.
    9 2
  • The Dot
    ...sigur dupa ce s-a "razbunat" Rosberg, Mercedes n-a mai performat si au suferit dpdv emotional ca de altfel si al permormantelor.
    Probabil ca Ham vrea mai multi bani sau se gandeste sa se retraga acum cand e pe val. Nu cred ca problema vine de la Mercedes, dar ramane de vazut.
    11 2
  • Neutru
    Spre deosebire de 2016 acum oferta de piloți e alta. Și nu cred că Mercedes mai poate fi surprins nepregătit. Cel care avea(are) pe cască culorile arhipelagului New Caledonia nu știe ce va face Toto dacă pleacă sau nu. Noi trebuie să așteptăm, nu este nici-o grabă și nici nu putem influența pe cineva.
    4 5
  • Neutru
    The Dot Crezi că Rosberg mai câștiga vreun campionat? Eu zic că nu.Și cum zicea și el era de 25 de ani pe piste(de la 6 la 31)La fel ca Prost s-a retras campion. Bravo lui!
    13 3
  • The Dot
    Posibil sa mai fi castigat, n-am de unde sa stiu. Anul ala a aratat ca un pilot solid si care a stiut sa-si stapaneasca emotiile bine. E adevarat ca tot in anul respectiv Hamilton a avut o relatie tumultoasa cu madam Scherzinger care e posibil sa-i fi afectat concentrarea. Dar Rosberg are copii spre deosebire de Hamilton si poate ca si lucrul asta a contat in decizia lui. Mercedes merge inainte cu sau fara ei.
    7 3
  • Uraaaaa, a reaparut dom' Costel ! La fel de vettelist cum il stiam si cum ii sta bine !
    In alta ordine de idei, nu, Hamilton nu semneaza cu Mercedes si nici nu se retrage, se duce la Williams, sa ne arate tuturor cat de bun este el, ca nu numai masina l-a facut campion in toti anii astia si sa inchida gura detractorilor ...
    8 4
  • Eu sper sa plece Hamilton. Pilot bun, dar ipocrizia lui ma face sa vomit. Toata porcaria aia cu black bla bla e deja telenovela mexicana. Daca ii pasa atat de mult de oamenii saraci sau discriminati, atunci sa renunte la salariu si sa-l doneze copiilor saraci din Africa, spre exemplu. Sau macar 25% din salariu. A donat? Pe naiba. Si daca doneaza dă câte 50.000 de Euro, bani cu care isi cumpara o camera la hotel in L.A.
    Ipocrit care se victimizeaza. As vrea si eu sa fiu discriminat cu 40 de milioane de Euro pe an.
    Dar evident că nu va pleca Hamilton. Doar telenovele stie sa faca. El cred ca e lumea interesata de el, de fapt oamenii incep sa se sature de el. Nu va fi niciodata in produs comercial cum e Valentino Rossi sau Roger Federe, sau Mayweather, sau Jordan. Nici Schumacher n-a fost, care era chiar mai antipatic decat Lewis.
    Daca va pleca ma voi bucura. Probabil Perez va veni in locul sau, altcineva nu stiu cine. L-as vrea pe Kimi la Mercedes, ar fi mult mai comercial decat Hamilton.
    13 8
  • Hamilton, dacă mai stă 5 ani în F1, mai ia 5 titluri! Hamilton nu se va retrage pana nu va lua al VIII-lea titlu mondial! Asta e doar praf în ochi, ca dacă tot s-au câștigat titlurile, sa mai mențină suspansul
    8 0
  • @91Schumio6, uite așa se vor plictisi oamenii de acest sport, azi o "picătură" din toți fanii acestui sport își vor îndrepta privirile spre altul, mâine altă "picătură" până ce se va umple paharul, mai explicit: F1 va rămâne fără fani; "ce vor face sponsorii în acest caz?", mă întreb... și o altă întrebare ce mi-o pun e "dacă, cine și când își va da seama de posibilele urmări?". Se vor lua măsuri? Greu a crede...
    Om trăi și om vedea...
    4 3
  • Costel
    Dom' DAV,

    multam pentru cuvintele frumoase pe care mi le-oi adresat dar de-acu incolo numai vigilenta ii cuvantul meu de ordine pe AM, tocmai d-asta iti promit solemn:
    is cu mare bagare de seama la expunerile dumitale fiindca n-o trecut mult de cand m-oi asemuit, gratuit zic, cu indivizi din zona Tora Bora....

    in alta ordine de idei Dom' DAV,

    dar ce-ai zice daca brunetu' suprem continua sa dea dovada de altruismul arhicunoscut la adresa lui Russel si sa-si "sacrifice" inca un an din viata profesionala tot alaturi de Benz, asta tocmai pentru a evita sa se puna presiune excesiva pe umerii promitatorului George in 2021 la Benz, pentru a nu-i frange cariera junelui englez intr-un sezon 2021 cel putin la fel de dificil ca 2020, un sezon 2021 care vine dupa pacatoasa pademie....

    si daca nu seniorii pilotajului tre' sa se sacrifice pentru astia mai tineri pentru binele F1 atunci cine s-o faca....
    parca-i deja stabilit pe AM-motorsport:
    brunetu' suprem, mare pilot, mare caracter
    3 1
  • Neutru
    91Schumio6- Cu o condiție, să rămână cu Mercedes. Ori tocmai prezența(comportamentul extra F1)lui a stricat relația lui Toto Wolff cu Mercedes. ferr1- Hamilton n-are nimic african sau afro-american în el, decât pigmentul. Tatăl său este aborigen(băștinaș) din Noua Caledonie, acționar la compania care exploateză minele de nichel.Îți dai seama că nu orice băștinaș își permite să-și aducă în Anglia soția să nască.S-a cuplat cu afro-americanii datorită apropierii comportametale. Gusturile nu se discută încă din antichitate.
    4 2
  • Dom' Costel recunosc, nu m-am gandit ca "Ham" este de fapt un bun samaritean si ca nu se va duce la Williams, tocmai ca sa nu-i fure locul lui Russell si sa nu-i distruga cariera ! Asa ca se va sacrifica din nou si va ramane la Mercedes ! Multumesc pentru lamuriri.
    Vettel for president !
    3 0
  • Grenada nu e Nouvelle-Calédoni
    Voi incurcati ciocolata cu ambalajul . Tatal lui Hamilton e din Grenada , o insula din Commonwealthul britanic , nu are nici o legatura cu departamentul francez Nouvelle-Calédonie care e la 15.000 de km distanta.
    Numai geografi rasati pe aici .
    3 0
  • Costel
    Dom' DAV,
    sebastian vettel ii un performer, un om de actiune iar constitutia Germaniei impune doar un rol decorativ presedintelui, tocmai de aceea zic sa militam amandoi pentru postura oportuna pentru sebastian, aceea de cancelar peste toate landurile pentru cvadrupul campion.....

    Dom DAV,
    incet dar sigur redevenim sufletele pereche ale F1 pe AM-motorsport:-))
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru