Noul monopost Ferrari va purta acronimul F150

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 26.01.2011
Monopostul cu care Ferrari speră să câştige titlul în 2011 va purta indicativul F150, pentru a marca 150 de ani de la reunificarea Italiei.

Ferrari a anunţat marţi seară că noul monopost pentru sezonul 2011 al Formulei 1 va fi cunoscut sub acronimul F150. Scuderia renunţă astfel la indicatorul care simbolozeaza sezonul curent al Formulei 1 în favoarea unuia care simbolizează cei 150 de ani care se împlinesc în 2011 de la reunificarea Italiei.

"Ferrari este expresia excelenţei, talentului şi creativităţii italiene. Toţi bărbaţii şi toate femeile care pun pasiune în munca lor la Maranello împărtăşesc mândria şi responsabilitatea de a reprezenta ţara noastră în jurul lumii şi în acest spirit alegem să dedicăm această maşină unui eveniment atât de important pentru întreaga Italie", a explicat Luca di Montezemolo, preşedintele Ferrari, motivele care au stat la baza acestei decizii.

Noul monopost F150 va fi lansat oficial la Maranello vineri, 28 ianuarie, iar evenimentul va fi transmis în direct pe site-ul oficial al Scuderiei Ferrari şi pe postul italian de televiziune RAI 2.

Via | Ferrari

Comentarii (7)

  • @Daniel
    Ai putea sa imi spui te rog la ce ora va fi. Am cautat pe site-ul lor dar nimic. As dori sa ma uit. Multumesc anticipat
    3 0
  • @Ghiri
    Ferrari nu a anuntat inca ora oficiala, iar lansarea nu este trecuta deocamdata nici in programul RAI 2, disponibil aici http://www.raidue.rai.it/dl/RaiDue/guidaProgrammi.html Voi anunta ora in aceasta stire imediat ce Ferrari o va comunica.
    5 0
  • chris01
    F150
    Si eu mi-as dori mai multe detalii, daca se poate.Ma gandesc sa ajung acolo.Numai bine.Multumesc
    4 0
  • Monopostul cu care Ferrari speră să câştige titlul în 2011
    Cred ca la fiecare lansare de un nou monopost, la inceput de un nou an competitional, de 4 sezoane incoace, Ferrari vine tot cu aceeasi expresie, prin care "spera" >:) Sau ma rog, poate asta este modul de exprimare al lui Daniel..... :)
    1 9
  • salutare
    neinspirata alegere!!!de ce spun asta,pentru caa noul Pick-up de la Ford,are acest indicativ,asa ca ar putea creea confuzie,mai ales printre pasionatii ambelor marci!
    1 8
  • 28 ianuarie · 18:00 - 21:00

    --------------------------------------------------------------------------------

    Locaţie On Facebook: www.facebook.com/alonsofanpage

    --------------------------------------------------------------------------------
    3 0
  • ctlnmihai
    Probabil aşa se se explică de ce Alonso şi-a lăsat mustaţa a la Giuseppe Garibaldi..
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru