Noul monopost Force India a trecut testele de siguranţă şi va debuta la Silverstone

de Daniel Popescu
Sambata, 06.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Force India va utiliza un nou monopost de specificaţie B începând cu Marele Premiu al Marii Britanii, după ce a trecut testele de siguranţă ale FIA la a doua încercare.

Esential 6 este locul ocupat de Force India in clasamentul general
11 curse va concura Force India cu noul monopost
Force India lucrează de câteva luni la un monopost de specificaţie B pentru jumătatea sezonului, cu care speră să puncteze cu regularitate. Modificările aduse monopostului sunt atât de mari încât necesită trecerea tuturor testelor de siguranţă, iar prima tentativă a eşuat spre finalul lunii mai.

Totuşi, la a doua încercare, monopostul a trecut testele de siguranţă, astfel că acesta va debuta la Marele Premiu al Marii Britanii. În plus, acesta va fi utilizat şi în sesiunea de teste de două zile care va avea loc pe circuitul Red Bull Ring după Marele Premiu al Austriei de peste două săptămâni.

"Am ratat primul test, dar am fost destul de aproape. Până la urmă a fost ceva minor şi, chiar dacă asta ne-a dat înapoi cu o săptămână sau două, a fost clar că vom trece la a doua încercare.

Acum vom participa la testul din Austria şi apoi îl vom introduce ca pachet de cursă pentru Marele Premiu al Marii Britanii de la Silverstone", a explicat Bob Fernley, şeful adjunct al Force India.

După primele şase curse ale sezonului, Force India ocupa locul şase în clasamentul constructorilor cu 17 puncte, la patru puncte în spatele celor de la Sauber.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru