Noul monopost Mercedes va rata prima sesiune de teste din 2012

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 05.12.2011
Mercedes a dezvăluit că monopostul W03 va debuta abia la a doua sesiune de teste din luna februarie, iar echipa şi-a schimbat numele în Mercedes AMG.

Mercedes GP a dezvăluit luni primele informaţii despre monopostul cu care va aborda sezonul 2012 al Formulei 1, care confirmă schimbarea de strategie anunţată recent de şeful Ross brawn.

Astfel, spre deosebire de anul trecut, noul monopost Mercedes va debuta pe circuit abia la a doua sesiune de teste, care va avea loc la Barcelona începând din 21 februarie.

"Monopostul cu care Mercedes va concura în sezonul 2012 este în prezent în dezvoltare la sediul echipei de la Brackley, Marea Britanie. Cunoscut sub numele de cod W03, monopostul îşi va face debutul pe circuit la al doilea test al iernii din 2012, în 21 februarie la Barcelona", precizează germanii într-un comunicat de presă.

În plus, Mercedes GP îşi va schimba numele în Mercedes AMG începând din sezonul 2012, o mutare care are însă doar scopuri de marketing. AMG este brandul de performanţă al constructorului Mercedes-Benz, prezent deja în Formula 1 încă din 1996 prin Safety Car şi maşina medicală.

"Noul nume al echipei contopeşte mandrele tradiţii ale AMG şi Săgeţile Argintii Mercedes-Benz la cel mai înalt nivel al sporturilor cu motor.

Aceste trei litere sunt sinonime cu înaltă tehnologie şi performanţă sportivă, iar acest pas este încă un semn al angajamentului strategic pe care Mercedes-Benz l-a făcut Formulei 1", a precizat Norbert Haug, directorul departamentului de motorsport al Mercedes.

Via | Mercedes GP

Comentarii (3)

  • Schumy
    Doamne ajuta . Sa aiba MSC cu ce , ca il ia si pe al 8-lea.Apropo cu aceeasi masina la race of champion l-a intrecut pe Vettel.
    22 2
  • Gabyz
    Aveai dubii ca Vetel ar fi mare pilot? Normal ca cu aceeasi masina si un adversar pe masura nu mai este la fel de bun.
    4 0
  • era vetel va disparea!!!!!
    sa speram ca va vi un an bun pt mercedes, desi eu sunt fan mclaren.....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru