O bancă americană se alătură consorţiului pentru cumpărarea F1

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 12.05.2011
Bancă americană de investiţii Raine Group este interesată să se alăture consorţiului News Corporation - Exor pentru achiziţionarea drepturilor comerciale le Formulei 1.

Planurile grupului media New Corporation şi ale fondului de investiţii Exor de a aduce noi parteneri în încercarea de a cumpăra drepturile de comercializare ale Formulei 1 încep să prindă contur.

Potrivit televiziunii britanice Sky News, bancă americană Raine Group este interesată să se alăture consorţiului, în special datorită faptului că este specializată pe investiţii media, sport şi divertisment, iar Formula 1 îndeplineşte toate aceste trei condiţii.

Chiar dacă este mai puţin cunoscută în Europa, Raine Group are o influenţă majoră, printre cei implicaţi direct în activităţile băncii fiind şi Eric Schmidt, fostul CEO al companiei Google, Sean Parker, fostul preşedinte al reţelei de socializare Facebook, dar şi Joe Ravitch, fost partener al băncii americane Goldman Sachs.

Până în prezent, consorţiul News Corporation - Exor nu a înaintat nicio ofertă pentru preluarea drepturilor comerciale ale Formulei 1, însă proprietarul CVC Capital Partners insista că nu este dispusă să vândă activele.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru