Obiectivele McLaren în 2013: să învingă Force India şi să obţină podiumuri

de Daniel Popescu
Joi, 29.08.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
McLaren şi-a stabilit două obiective pentru a doua jumătate a sezonului: să învingă Force India în lupta pentru locul cinci în clasamentul constructorilor şi să obţină podiumuri.

Esential 5 este pozitia ocupata de McLaren in clasamentul constructorilor dupa cursa de la Spa
McLaren traversează unul dintre cele mai modeste sezoane din ultimii ani după decizia eronată de a schimba radical monopostul în ciuda modificărilor minore de regulament tehnic.

Cu opt curse înainte de finalul campaniei, şeful Martin Whitmarsh a anunţat noile obiective pentru acest an: locul cinci în clasamentul constructorilor, obţinut chiar la Spa după surclasarea celor de la Force India, şi clasarea în curse pe podiumul de premiere.

"Sper să putem învinge Force India şi, de asemenea, mi-ar plăcea să obţinem câteva podiumuri până la finalul sezonului. Acestea sunt obiectivele minime", a declarat britanicul.

Sper să putem învinge Force India şi, de asemenea, mi-ar plăcea să obţinem câteva podiumuri până la finalul sezonului.

Martin Whitmarsh
Sef McLaren
Whitmarsh a admis că este parţial responsabil pentru sezonul modest pe care îl are McLaren şi că principala problemă este că echipa a rămas în urmă cu dezvoltarea monopostului.

"Slăbiciunea McLaren - şi aici probabil este vina mea - este că nu am îndreptat suficient de devreme resursele pentru anul următor.

Am luptat pentru acest sezon şi aceasta este slăbiciunea noastră. De multe ori am fost în situaţia de a comite greşeli pe care apoi le-am rectificat. Dar problema pe care o avem cu monopostul din acest an este că am rămas în urmă cu procesul de dezvoltare. Apoi forţezi dezvoltarea, pierzi corelarea cu tunelul de vânt şi devine din ce în ce mai greu să progresezi", a adăugat el.

Via ESPNF1

Comentarii (2)

  • ovidiu150882
    Sunt fan mclaren din 1998 si mi se rupe sufletul cand vad ce sezon de rahat au ! Whitmarsh e un mare idiot si ar trebui dat afara imediat, a reusit sa distruga sezonul 2013 si nici in 2014 nu vor face nimik !! Ce dor imi e de perioada cu Ron Dennis...
    11 0
  • aiurea
    ron dennis ce naiba a reusit? ....la mclaren trebuie doar un senna, atat.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru