Obiectivul lui Senna în Singapore: să ajungă în Q3 în calificări

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 20.09.2011
Bruno Senna şi-a stabilit ca obiectiv să pătrundă în ultima parte a calificărilor din cadrul Marelui Premiu din Singapore.

Bruno Senna a câştigat la Monza primele sale puncte în Formula 1, după ce a terminat pe locul 9 Marele Premiu al Italiei.

Brazilianul se află în faţa celei de-a treia curse pentru Renault şi speră să înregistreze progrese în performanţe, principalul său obiectiv fiind să promoveze în ultima parte a calificărilor.

"Voi aborda weekendul într-o manieră similară celei de la Monza şi voi parcurge cât mai multe tururi posibil în sesiunile de antrenamente. Sper ca asta să mă ajute să ajung în Q3 în calificări", a declarat brazilianul în cadrul unui interviu acordat site-ului oficial al echipei sale.

Senna admite că misiunea sa de la finalul acestei săptămâni nu va fi una tocmai uşoară, din cauza faptului că va concura în premieră la lumina reflectoarelor, iar umiditatea este foarte ridicată.

"Singapore este o pistă de încercare. Sunt atât de multe viraje şi trebuie să fii pe "felie" pentru a evita greşelile. Scoate cu adevărat tot ce este mai bun dintr-un pilot.

De asemenea, nu este uşor să stabileşti setările monopostului. Din punct de vedere fizic, este de asemenea foarte dificil din cauza umidităţii ridicate, iar circuitul îţi cere să fii precis viraj după viraj. În timp ce pilotezi noaptea observi combinaţia de lumini şi umbre şi ai nevoie de ceva timp pentru a te obişnui cu asta", a mai precizat el.

Via | Renault

Taguri: Renault, Senna

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru