OFICIAL: Bob Bell a demisionat de la Renault F1

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 06.10.2010
Bob Bell şi-a dat demisia din funcţia de director executiv al echipei Renault, atribuţiile sale urmând să fie preluate de şeful Eric Boullier.

Renault a rămas începând de miercuri fără serviciile unuia dintre cei mai importanţi membri ai staff-ului tehnic, odată cu plecarea lui Bob Bell din cadrul echipei.

Irlandezul şi-a dat demisia din funcţia de director executiv şi va pleca din cadrul echipei la care a lucrat din 1997, pe vremea când aceasta se numea Benetton.

În 2002, el a devenit directorul tehnic al echipei şi s-a ocupat de dezvoltarea monopostului, contribuind inclusiv la cele două titluri mondiale cucerite de Fernando Alonso în 2005 şi 2006. În urma plecărilor lui Flavio Briatore şi Pat Symonds spre finalul anului trecut din cauza scandalului Crashgate, Bell a fost numit şef al echipei şi, de la începutul acestui an, a fost numit director executiv.

În urma plecării sale, atribuţiile acestui post vor fi preluate de Eric Boullier, actualul şef al echipei. "Încă de la începutul sezonului, Renault şi-a demonstrat abilitatea de a reacţiona la nevoia de schimbare. Rezultatele eforturilor au apărut imediat pe circuit şi astăzi avem un monopost competitiv şi o echipă incredibil de motivată.

Sunt mândru de încrederea care mi se acordă pentru a continua această muncă şi voi depunde toate eforturile pentru a mă asigura că Renault revine în fruntea grilei cât mai curând posibil", a declarat Boullier.

Renault nu a explicat motivele care au condus la demisia lui Bell, însă aceasta este legată cel mai probabil de faptul ca irlandezul nu mai avea atribuţii specifice dezvoltării monopostului.

Via | Renault

Comentarii (2)

  • Niculae
    Lasa ca o sa-ti stea bine in rosu. Mult mai bine.
    1 0
  • Bell
    :)un inginer de mare valoare.Sper sa urmeze "trasa" lui Fry.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru