OFICIAL: Briatore si Symonds au parasit echipa Renault

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 16.09.2009
Renault a confirmat miercuri ca Flavio Briatore si Pat Symonds au parasit echipa si a anuntat ca nu contesta acuzatiile formulate de Nelson Piquet Jr la adresa echipei.

Constructorul Renault a luat miercuri o decizie drastica impotriva celor doi angajati aflati in centrul scandalului legat de accidentul lui Nelson Piquet Jr. din Marele Premiu al statului Singapore din sezonul 2008.

Francezii au anuntat in mod oficial ca Flavio Briatore, seful echipei, si Pat Symonds, directorul departamentului de inginerie, au parasit echipa ca urmare a acuzatiilor formulate de Piqut Jr. la adresa acestora.

Renault nu a oferit niciun fel de detalii despre modul in care a incheiat contractele de munca ale celor doi angajati si a anuntat ca nu contesta acuzatiile formulate de Piquet Jr, urmand sa nu mai faca niciun comentariu in acest sens pana la intalnirea Consiliului Mondial al FIA din 21 septembrie.

"Renault F1 Team nu va contesta recentele acuzatii formulate de FIA in ceea ce priveste Marele Premiu al statului Singapore din sezonul 2008. De asemenea, Renault doreste sa confirme ca Flavio Briatore, seful echipei, si Pat Symonds, directorul departamentului de inginerie, au parasit echipa.

Inainte de a participa la audierile Consiliului Mondial al FIA de la Paris de pe 21 septembrie echipa nu va mai face niciun alt comentariu", se arata intr-un comunicat de presa al echipei Renault.

Practic, prin faptul ca nu contesta acuzatiile, Renault confirma in mod indirect ca Nelson Piquet Jr. a produs un accident deliberat in timpul Marelui Premiu al statului Singapore din sezonul 2008. Pe de alta parte, Renault nu a anuntat cine ii va inlocui pe Briatore si Symonds in cadrul echipei.

CRASHGATE: Citeste aici toate articolele legate de scandalul in care este implicata echipa Renault dupa accidentul lui Nelson Piquet Jr. din Marele Premiu al statului Singapore din sezonul 2008.

Via | Renault

Comentarii (10)

  • oauuuuu
    asta da lovitura, pai e clar ca renault va da vina pe ei si scapa basma curata, dar va avea de pierdut
    0 0
  • Bye, bye...!
    Precum spuneam intr-un post anterior atunc cand aflasem de aceasta "disparitie" prematura dintre noi a celor 2 magari, continui sa spun ca de acum va avea timp berechet Briatore sa-si creasca viitorul prunc, pe care-l va primi drept recompensa pentru ceea ce a "facut" ... Asa nu va mai avea timp sa urzeasca "strategii criminale" si sa injure pilotii in cursa... R.I.P.
    0 0
  • ?!
    "Renault [...] si a anuntat ca contesta acuzatiile [...]" "Renault F1 Team nu va contesta recentele acuzatii [...]"
    Care e pana la urma?
    0 0
  • Briatore&Symonds
    Dupa ce am citit stirea cu discutiile lor din timpul cursei am fost 99,9% sigura ca e o tampenie ce zice Piquet . Se pare ca m-am inselat 100%. Urata treaba. Rusine sa le fie celor trei. In legatura cu Alonso nu ma pronunt. Totusi sper ca Renault sa ramana in Formula1.
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Renault
    Au mizat pe o carte si atat Symonds cat si Briatore au pierdut. Si daca ramane Renault in Formula 1, putin probabil ca Fernando sa mai concureze pentru ei. Asa cum treimea Todt, Ross si Schumi s-a rupt, si treimea Symonds, Bria si Fernando s-a rupt si ea. Interesante zile traim :)
    0 0
  • @Briatore
    Pacat! Urat final de cariera (chiar daca poate doar la Renault F1) pentru Briatore! Dar asa se intampla cand incerci sa pari mai destept decat ceilalti. Oricat de bun ai fi inca nu exista crima perfecta, asa ca mai devreme sau mai tarziu adevarul iese la iveala (asa cum s-a intamplat si in scandalul de spionaj McLaren-Ferrari).
    0 0
  • @Reaction
    Renault nu contesta acuzatiile.
    0 0
  • Hoyad @MikaHakkinen
    Perfect de acord cu voi.As adauga ceva in plus.Faptul ca fapta celor 2 a facut prozeliti chiar si pe acest site.De fapt un prozelit.Unul mic si amarat.Muc cel mic este prozelit.Iar muc cel mic,crede ca ideea mafiotului briatore este geniala si i-a trecut numai lui prin cap.Se insala amarnic.Ideea asta le-a trecut mai multor conducatori de echipe prin cap,dar nu stiu daca vreunul a pus-o in aplicare.In rest toate cele bune va doresc.
    0 0
  • Adio Briatore
    Fara Briatore Renault va fi zero!!
    0 0
  • Briatore
    Dupa plecarea lui Mosley e foarte posibil ca,intr-o forma sau alta,Briatore sa revina in F1.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru