OFICIAL: Campos a devenit Hispania Racing

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 03.03.2010
Campos Meta a confirmat oficial schimbarea numelui in Hispania Racing, echipa urmand sa fie relansata joi la Murcia.

Informatiile din presa spaniola cu privire la redenumirea echipei Campos Meta dupa achizitionarea acesteia de catre Jose Ramon Carabante au fost confirmate oficial dupa numai 24 de ore.

Intr-un comunicat de presa, echipa cu sediul in Spania a anuntat ca numele cu care va concura in sezonul 2010 al Formulei 1 va fi Hispania Racing, iar echipa va fi lansata joi, 4 martie, la Murcia.

"Campos Meta 1 a fost redenumita Hispania Racing F1 Team in urma achizitiei echipei de catre Jose Ramon Carabante in luna februarie. Numele si identitatea sunt legate puternic de originea spaniola a echipei, iar sediul central va fi la Murcia, in apropiere de Alicante. Echipa condusa de Colin Kolles continua pregatirile pentru a debuta in Formula 1 in prima etapa a sezonului 2010 ce va avea loc in 14 martie in Bahrain", se precizeaza in comunicatul de presa al echipei spaniole.

Numele echipei provine de la una dintre companiile aflate in proprietatea omului de afaceri Jose Ramon Carabante, in timp ce Adrian Campos, fondatorul acesteia, ar putea ramane la echipa in functia de vice-presedinte executiv.

Se anticipeaza ca la lansarea oficiala de joi Hispania Racing va confirma oficial ca indianul Karun Chandhok va fi noul coechipier al lui Bruno Senna pentru sezonul 2010, in timp ce argentianul Jose Maria Lopez ar putea fi numit pilot de rezerva.

"Noul nume al echipei semnifica renasterea ambitiilor noastre pentru Formula 1 si subliniaza efortul incredibil depus in spatele scenei pentru a debuta cu succes in Bahrain in 14 martie.

Chiar daca suntem o echipa noua in paddock, vom fi foarte mandri sa stam alaturi de nume precum Ferrari, McLaren, Williams si Lotus si speram sa ne construim propria reputatie in urmatorii ani", a precizat Colin Kolles, seful echipei.

Noile informatii pozitive provenite din tabara spaniolilor confirma practic ca noua echipa va fi pregatita sa ia startul in sezonul 2010 al Formulei 1. In acest context, singura incertitudine pentru acest an ramane daca Stefan GP va primi acceptul FIA de a inlocui USF1 Team pe grila de start.

Via | Hispania Racing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru