OFICIAL: Glock, inlocuit de Kobayashi pentru MP al Braziliei

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 12.10.2009
Kamui Kobayashi va pilota pentru Toyota in locul lui Timo Glock la Marele Premiu al Braziliei, dupa ce medicii au constatat ca germanul are o vertebra rupta in urma accidentului de la Suzuka.

Timo Glock a avut parte de un accident in calificarile pentru Marele Premiu al Japoniei, iar medicii anticipau ca pilotul german va reveni in cockpit in acest weekend, cu ocazia cursei de la Interlagos.

Cercetarile initiale au indicat doar o taietura la piciorul stang si dureri la spate, insa Glock a efectuat recent o analiza medicala amanuntita. Cu aceasta ocazie, medicii au descoperit ca una dintre vertebrele coloanei sale vertebrale este rupta, motiv pentru care pilotul german nu va putea concura in Marele Premiu al Braziliei.

Asa cum era de anticipat, Glock va fi inlocuit la Interlagos de pilotul de rezerva al celor de la Toyota, Kamui Kobayashi. Japonezul a participat in cele doua sesiuni de antrenamente libere de la Suzuka, insa cursa de duminica va reprezenta debutul sau oficial in Formula 1.

Prezenta lui Glock in cadrul echipei nu este asigurata nici pentru ultima cursa a sezonului de la Abu Dhabi, o decizie urmand sa fie luata ulterior pe baza progreselor pe care le va face germanul in perioada imediat urmatoare.

Via | Toyota Racing

Comentarii (1)

  • F1 CHAMP
    La fel ca si in cazul lui Felipe Massa, Timo Glock va continua sa figureze in concursul F1 CHAMP si sa fie punctat pentru declaratiile sale. In paralel, Kamui Kobayashi va fi introdus la grupa Silver si va puncta la fel ca un pilot titular, urmand sa fie eliminat din concurs daca Glock va fi anuntat ca pilot pentru Abu Dhabi.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru