OFICIAL: Hockenheim va gazdui Formula 1 pana in 2018

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 30.09.2009
Reprezentatii circuitului de la Hockenheim au semnat contractul cu Bernie Ecclestone prin care vor gazdui alternativ Marele Premiu al Germaniei pana in sezonul 2018.

Unul dintre cele mai cunoscute circuite din Europa are viitorul asigurat in Formula 1 cel putin pana in anul 2018, dupa ce reprezentatii companiei care detin pista au ajuns la un acord final cu Bernie Ecclestone, detinatorul drepturilor comerciale ale Formulei 1.

Impreuna cu primarul din Hockenheim, cele doua parti au semnat miercuri contractul care garanteaza prezenta circuitului in Formula 1 inca 9 ani. La fel ca in ultimii ani, Hockenheim va gazdui Marele Premiu al Germaniei in alternanta cu circuitul de la Nurburgring.

Informatia vine la capatul a mai multe luni de speculatii legate de viitorul incert al circuitului, dupa ce organizatorii au inregistrat numeroase pierderi financiare in ultimii ani. Prezenta Germaniei in calendarul Formulei 1 este vitala in contextul prezentei a nu mai putin de 5 piloti nemti pe grila de start, pe langa implicarea puternica a constructorului Mercedes si, pana la finalul acestui an, a celor de la BMW.

Marele Premiu al Germaniei din sezonul 2010 este programat pe circuitul de la Hockenheim pe 25 iulie.

Via | HockenheimRing

Taguri: Hockenheim

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru