OFICIAL: Iată noul logo al Scuderiei Ferrari din 2011!

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 08.07.2010
Ferrari a dezvăluit joi noul logo pe care îl va utiliza în Formula 1 începând din sezonul viitor.

Scuderia Ferrari a decis să schimbe logo-ul în urma scandalului legat de asemănarea acestui cu codul de bare al producătorului de tutun Marlboro, sponsorul principal al echipei.

Noul logo va fi utilizat începând din 1 ianuarie pe monopost, pe echipamentul piloţilor şi personalului de lucru, precum şi pe orice alt element care identifică echipa italiana.

"Toate activităţile legate de departamentul de curse vor purta acest logo. Va fi pe monoposturi, pe uniforme, pe combinezoanele piloţilor, în activităţile Academiei de Tineri Piloţi şi pe toate celelalte lucruri pe care le vom folosi în viitor prin intermediul departamentului de Formula 1. Acesta aparţine echipei noastre şi este marcă înregistrată a Scuderiei Ferrari", a explicat Stefano Domenicali, şeful echipei italiene.

De asemenea, numele oficial al echipei va rămâne Scuderia Ferrari Marlboro şi pe parcursul următoarelor sezoane. Actualul logo va fi păstrat până la sfârşitul acestui an.

Via | Ferrari | Foto: Adam Cooper

Taguri: Ferrari, logo

Comentarii (3)

  • NeoGalaxy
    Eternal Ferrari Fan
    Frumos, pana la urma cu cat schimba mai mult cu atat ramane la fel :))) Baietii de la Marlboro stiu ei de ce raman cu Ferrari :))))
    12 7
  • Andrei
    Ferrari
    Tot ca ei fac.Foarte bine !!!!!!!!!!!!!
    3 3
  • ctlnmihai
    noul lLogo al Scuderiei Ferrari din 2011
    Logo nou in 2011 ,performante ca in 2009 -2010 ..
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru