OFICIAL: ING a renuntat la sponsorizarea Renault!

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 24.09.2009
ING a anuntat oficial ca renunta cu efect imediat la sponsorizarea echipei de Formula 1 Renault din cauza scandalului in care numele acesteia a fost implicat in ultimele saptamani.

Sponsorul principal al Renault din ultimii trei ani a decis sa rezilieze cu efect imediat intelegerea dintre cele doua parti dupa ce Consiliul Mondial al FIA a demonstrat ca echipa franceza a trucat un accident in Marele Premiu al statului Singapore din 2008 pentru a favoriza victoria lui Fernando Alonso.

Oficialii bancii olandeze ING si-au exprimat dezamagirea fata de comportamentul echipei Renault in Formula 1, in ciuda faptului ca se declara multumiti de modul in care a decurs colaborarea.

"ING a anuntat astazi ca, in lumina verdictului Consiliului Mondial al FIA din septembrie 2009 in privinta evenimentelor petrecute in Marele Premiu al statului Singapore din 2008, ING va incheia contractul cu echipa Renault F1 Team cu efect imediat. ING este profund dezamagita de aceste evenimente, in special in contextul unui parteneriat de sponsorizare de succes", se arata in comunicatul de presa al ING.

Un purtator de cuvant al ING a confirmat ca logo-ul companiei va fi eliminat de pe monoposturi si de pe alte facilitati incepand din acest weekend.

Banca olandeza anuntase in luna februaie a acestui an ca nu va prelungi contractul de sponsorizare cu Renault scadent la finalul acestui sezon, din cauza conditiilor economice dificile prin care trece sistemul bancar.

In acest sens, decizia companiei afecteaza echipa Renault doar in ultimele patru curse ale sezonului, insa aceasta reprezinta o noua lovitura la adresa imaginii echipei. In prezent, Renault este in cautarea unui sponsor principal pentru sezonul viitor, singurul nume vehiculat in acest moment fiind cel al companiei petroliere Total.

Via | ING

Taguri: ING, Renault, sponsor

Comentarii (6)

  • .....
    Abia a-ti asteptat falitilor..
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Ati
    Se scrie legat :)
    0 0
  • Cata vigilenta!
    Ma asteptam la stirea asta! Inevitabiul s-a produs
    0 0
  • ING
    o faceau oricum,nimic nou.
    0 0
  • Sponsori Renault
    La fel, si compania de asigurari Mutua Madrilena a reziliat contractul cu echipa, dar continua sponsorizarea lui Alonso.
    0 0
  • curios
    Renuntarea imediata la sponsorizare datorata scandalului Singapore 2008, este o lovitura de imagine destul de grea pentru Renault si de aceea nu inteleg de ce au acceptat atat de usor decizia FIA. Dupa parerea mea declaratiile lui Piquet, cum ca in loc sa franeze a accelerat nu sunt o dovada, asa se produc de regula accidentele, nu faci ce trebuie sau nu faci la timp. Alte dovezi nu am vazut pe nicaieri, poate sunt dar recunosc ca nu le-am vazut. Trucarea accidentului in turul 14 NU putea aduce victoria lui Alonso si un manager ca Briatore poate fi imoral dar prost nu. Pur si simplu Alonso a castigat cursa pe merit are talentul si experienta necesare, iar la acel moment a avut si o masina capabila sa castige. Pentru Renault o cursa castigata nu insemna foarte mult, atat de mult incat sa riste atat de mult. Eu inclin sa cred mai repede ca este o razbunare a lui Mosley.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru