OFICIAL: John Wickham este noul team manager la Renault

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 24.06.2011
Renault l-a numit pe John Wickham în funcţia de manager al echipei după demisia lui Steve Nielsen din postul de director sportiv.

Renault a iniţiat prima etapă dintr-un amplu proces de restructurare a departamentului de conducere.

Începând de la Marele Premiu al Europei din acest weekend, John Wickham a preluat funcţia de team manager la scurt timp după ce a fost adus de şeful Eric Boullier pentru a realiza un studiu de eficienţă în cadrul echipei anglo-franceze.

Anterior, Wickham a fost directorul tehnic şi de operaţiuni al competiţiei A1 GP, care nu a rezistat în lumea sporturilor cu motor decât câţiva ani din cauza problemelor financiare şi şef al echipei Spirit-Honda din Formula 2 în anii '80.

Următoarea etapă a procesului de restructurare va fi promovarea şefului departamentului de inginerie, Alan Permane, într-un alt rol cu responsabilităţi de conducere.

Procesul de restructurare a fost iniţiat imediat după ce directorul sportiv Steve Nielsen şi-a anunţat demisia din cadrul Renault la capătul a peste 10 ani de activitate în cadrul echipei. Acesta va rămâne însă în funcţie până la Marele Premiu al statului Singapore pentru a asigura continuitatea departamentului de conducere.

Via | Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru