OFICIAL: Karthikeyan va concura în locul lui Liuzzi în India

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 24.10.2011
Hispania Racing a anunţat oficial că Narain Karthikeyan va concura pentru echipă în Marele Premiu al Indiei în locul lui Vitantonio Liuzzi.

Informaţiile apărute în presă internaţională cu mai bine de o lună în urmă cu privire la şansele indianului Narain Karthikeyan de a concura în cursa inagurală de Formula 1 din ţara sa natală s-au adeverit.

Hispania Racing a confirmat oficial că indianul va concura pentru echipă la finalul acestei săptămâni, însă nu în locul lui Daniel Ricciardo, aşa cum s-a speculat anterior, ci în locul lui Vitantonio Liuzzi.

Prezenţa lui Karthikeyan în monopost va fi una singulară, întrucât italianul îşi va recăpăta poziţia de titular începând în ultimele două curse ale sezonului.

"Este o experienţă unică în viaţă să pilotez în faţa propriilor suporteri şi mă simt foarte norocos. Va fi o experienţă de necrezut. Există deja mult zgomot în jurul acestui Mare Premiu şi sunt sigur că va avea un succes răsunător. Cu siguranţă voi pilota din greu şi voi încerca să obţin un rezultat bun pentru mine şi pentru echipă", a declarat indianul în cadrul unui comunicat de presă.

Şeful Colin Kolles este încântat să-i ofere această oportunitatea pilotului indian şi spune că Marele Premiu al Indiei va fi practic cursa de acasă pentru Hispania Racing.

"Chiar dacă nu este cel mai popular sport în India, entuziasmul din jurul Marelui Premiu al Indiei ne face să credem că va fi un eveniment extrem de popular.

Iar pentru HRT este şi mai special. Să-i avem pe Narain Karthikeyan, primul pilot indian din istoria Formulei 1, şi pe Tata cu noi ne facem să considerăm cursa ca pe una pe teren propriu. Narain este un pilot talentat şi suntem mândri să mergem pe această cale. I-am cerut lui Liuzzi să rămână pe tuşă pentru India şi trebuie să-i mujltumesc pentru abordarea profesionistă şi atitudine", a precizat el.

Via | Hispania Racing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru