OFICIAL: Massa a semnat prelungirea contractului cu Ferrari pentru 2013

de Daniel Popescu
Marti, 16.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a anunţat marţi că Felipe Massa va concura pentru echipă şi în sezonul 2013 al Formulei 1.

Esential 2006 este sezonul in care Massa a debutat la Ferrari
11 victorii a obtinut Massa pentru Ferrari, insa ultima dateaza din Marele Premiu al Braziliei din 2008
Ferrari a devenit marţi ultimă echipă de top care a oficializat linia de piloţi pentru sezonul 2013, după ce a anunţat prelungirea contractul lui Felipe Massa pentru sezonul 2013.

Brazilianul a fost în pericol să fie îndepărtat de la echipă în urma rezultatelor modeste din prima parte a campionatului, când nu a reuşit să ţină pasul cu coechipierul său Fernando Alonso.

Totuşi, pe măsură ce Ferrari a îmbunătăţit monopostul F2012, Massa a început să obţină rezultate mai bune, iar în Marele Premiu al Japoniei a urcat pentru prima oară pe podiumul de premiere după o pauză de aproape doi ani. În plus, el a ocupat locul patru în Marele Premiu al Coreei de Sud, când a demonstrat că a fost chiar mai rapid decât Fernando Alonso, care a încheiat cursa pe locul trei.

Massa concurează pentru Ferrari din 2006, iar până în prezent a obţinut 11 victorii, 34 de podiumuri şi 15 pole position-uri, fiind la un singur punct de cucerirea titlului mondial în sezonul 2008. Spre comparaţie, Alonso a obţinut pentru Ferrari doar nouă victorii de când a sosit în cadrul echipei în 2010.

În mod bizar, comunicatul de presă al Scuderiei Ferrari pe acest subiect are doar 41 de cuvinte şi nu include nicio declaraţie din partea lui Massa sau a oficialilor Ferrari.

Via Ferrari

Comentarii (2)

  • Este interesanta evolutia lui Massa. Ceva s-a schimbat de cateva curse. Habar nu am ce, dar cumva incepe sa revina la forma lui din zilele bune. Referitor la comparatia cu Alonso (cine este mai rapid), nu cred ca este relevant rezultatul unei curse pentru a trage o concluzie definitiva. Cumva Alonso s-a descurcat mai bine cu masina decat Massa. In rest sunt destui specialist in teoria conspiratiei asa ca eu ma opresc aici.
    23 4
  • mai bine alegea sauber......... decat .......
    10 13

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru