OFICIAL: Massa va testa luni monopostul F2007

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 09.10.2009
Ferrari a confirmat oficial ca Felipe Massa a primit acordul medicilor pentru a efectua luni primul sau test cu un monopost de F1 dupa accidentul suferit in luna iulie in Ungaria.

Felipe Massa a efectuat vineri un examen medical amanuntit la un spital din Paris sub supravegherea medicilor FIA. Rezultatele analizelor s-au dovedit a fi pozitive, motiv pentru care Ferrari a decis sa puna in aplicare testul programat pentru pilotul brazilian. Astfel, Felipe Massa va pilota luni un monopost Ferrari F2007 pe circuitul de casa de la Fiorano.

Evenimentul va marca revenirea lui Massa la volanul unui monopost de F1 pentru prima oara dupa accidentul suferit in calificarile de la Marele Premiu al Ungariei de la finalul lunii iulie.

Brazilianul a efectuat in aceasta saptamana mai multe ore de teste in simulator, iar in weekendul viitor va flutura steagul de patretele pentru castigatorul Marelui Premiu al Braziliei. Massa a afirmat insa ca exista sanse minime sa revina in cockpitul Ferrari in ultima cursa a sezonului de la Abu Dhabi.

In alta ordine de idei, cvadruplul campion mondial Jean Alesi va testa pe 13 octombrie o masina de strada purtand insemnele Calutului Cabrat, Ferrari 430 GT2.

Potrivit Scuderiei Ferrari, testul va avea loc la dorinta expresa a francezului, care va parcurge 60 de tururi.

Via | Reuters | Ferrari

Comentarii (3)

  • NeoGalaxy
    @Jean Alesi
    :)))) si eu am facut greseala asta odata, si ma refeream exact la Alain Prost :)
    0 0
  • totodata, felipe
    a recunoscut ca nu va concura la Abu Dhabi : http://www.autosport.com/news/report.php/id/79343, http://www.irishexaminer.com/breakingnews/sport/massa-accepts-dream-return-may-have-to-wait-429568.html, http://www.independent.ie/breaking-news/sport/motor-sport/massa-unlikely-to-return-for-abu-dhabi-gp-1909790.html, http://www.earthtimes.org/articles/show/289454,massa-sees-little-chance-of-return-to-f1-in-2009.html, etc ...
    0 0
  • .......
    NUMAI CA TEMA ERA ALTA
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru